Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Undorodom magamtól! Hogyan...

Undorodom magamtól! Hogyan változtassak, ha nem megy?

Figyelt kérdés

Alapjáraton vékony testalkatú vagyok, de az utóbbi időben felszedtem 3-4 kilót. Az a baj, hogy ezsméletlenül kívánom az édességet. Reggel csakis valami édeset "vesz be a gyomrom", ha nincs otthon se péksüti, sem édesség, akkor meg nem reggelizem. Nincs olyan nap, hogy ne ennnék valami sütit vagy édes nassolnivalót. Megőrülök!

Érzem, hogyha ennek nem vetek véget, baj lesz belőle. És csak úgy gyaropodnak az úszógumik! :((

SOS!! Hogyan állítsak magamon? És hogyan fogyjak le?

2013. aug. 16. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Shapeshifter blog =)
2013. aug. 16. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
egyél rostos dolgokat (roszkenyér, zöldséget, gyümik). ezek normál szinten tartják a vércukrodat/telítenek, ezért kevésbé fogod kívánni az édességet. nem kell teljesen lemondanod róluk, hetente egyszer megehetsz mondjuk egy péksütit vagy valamit, de persze ne egy tábla csokit lehetőleg. persze a legjobb, ha készítesz otthon valami kalória csökkentet egészséges nasit, pl kakaóporos gyümis piskóta. :D vagy egyél aszalt gyümölcsöket. almaszirmot. és ne olyan későn. vizet is igyál sokat, mert valamikor a szomjúságot az agy éhségérzetként küldi a test felé. (értelmes ez a mondat egyáltalán? na mindegy, tényleg így van :Dxd) és ne undorodj magadtól, nincs rá okod. szereted a nasikat, semmi baj, a lényeg, hogy mértékkel és figyelj kicsit a táplálkozásra, semmi nincs megtiltva. :3 szép napot ^^
2013. aug. 16. 21:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!! :) Visszafogom magam valahogy...

Köszi a tippeket! :)

2013. aug. 16. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg gyümölcsöket (de ne banánt) enni nass gyanánt, lehetőleg piacról valót (Sparból/Tescoból, de főleg utóbbi helyről már többször vettem íztelen gyümölcsöket).
2013. aug. 16. 21:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hoyg gyümölcs melett is, szinte szükségem van az édességre. Valahogy muzsáj leállnom.. :\ Csak az is gázos, hogy nyár van, itthon vagyok szinte mindig. Ha suli lenne, legalább elterelné valami a figyelmemet.

De összeszedem magam.

Köszönöm szépen!

2013. aug. 16. 21:29
 6/10 anonim válasza:
Én is nagyon édesség-függő vagyok, és mostanában próbálok leállni róla. Ezért egyszerűen nem tartok itthon semmit, amit nem szeretnék egyből felfalni, pl. csokik, sütik. Helyette van itthon méz és ha nagyon-nagyon édeset ennék, abból elnyalogatok egy kávés kanálnyit.
2013. aug. 16. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:

Akkor sorstársak vagyunk.. :\ Köszönöm a tippet!

Megmondom anyának hogy ne vegyen semmi ilyesmit nekem.

2013. aug. 16. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
3-4 kiló nem a világ vége.Ügyes vagy ,hogy még időben észrevetted.Csökkentsd a ch-t,estefelé ne egyél már.Heti 4x eddz 2 nap edzés, 1 nap pihenő periódusban.Rövid időn belül változás várható.Csak akarat kérdése!Tudj nemet parancsolni magadnak,viszont nem szabad a ló túloldalára átesni.
2013. aug. 16. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Reggeli péksüti helyett főzz zabkását vízzel, édesítővel, keserű kakaóporral. Ha megfőtt, reszelj bele egy almát, tedd ki hűlni egy tányérba és szórj fahéjat a tetejére.

Pl. 40gr zabkása, 4dl víz, 1 evőkanál kakaó, 30 csepp édesítő, 1 alma, 1 teáskanál fahéj.

2013. aug. 18. 01:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!! Megfogadom a tanácsaitokat! :)

Amúgy, tegnap óta nem ettem édességet :) (Kivéve a reggeli péksüti, de már abból is sajtos croissantot ettem, ami ugye sós :))

Nagyon nehéz volt megálljt parancsolnom magamnak mikor mamámnál nem ettem pudingos sütit, és itthon sem ettem csokit. Nagyon-nagyon nehéééz! :( De kemény vagyook :)

2013. aug. 18. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!