Undorodom magamtól! Hogyan változtassak, ha nem megy?
Alapjáraton vékony testalkatú vagyok, de az utóbbi időben felszedtem 3-4 kilót. Az a baj, hogy ezsméletlenül kívánom az édességet. Reggel csakis valami édeset "vesz be a gyomrom", ha nincs otthon se péksüti, sem édesség, akkor meg nem reggelizem. Nincs olyan nap, hogy ne ennnék valami sütit vagy édes nassolnivalót. Megőrülök!
Érzem, hogyha ennek nem vetek véget, baj lesz belőle. És csak úgy gyaropodnak az úszógumik! :((
SOS!! Hogyan állítsak magamon? És hogyan fogyjak le?
Köszönöm szépen!! :) Visszafogom magam valahogy...
Köszi a tippeket! :)
Az a baj, hoyg gyümölcs melett is, szinte szükségem van az édességre. Valahogy muzsáj leállnom.. :\ Csak az is gázos, hogy nyár van, itthon vagyok szinte mindig. Ha suli lenne, legalább elterelné valami a figyelmemet.
De összeszedem magam.
Köszönöm szépen!
Akkor sorstársak vagyunk.. :\ Köszönöm a tippet!
Megmondom anyának hogy ne vegyen semmi ilyesmit nekem.
Reggeli péksüti helyett főzz zabkását vízzel, édesítővel, keserű kakaóporral. Ha megfőtt, reszelj bele egy almát, tedd ki hűlni egy tányérba és szórj fahéjat a tetejére.
Pl. 40gr zabkása, 4dl víz, 1 evőkanál kakaó, 30 csepp édesítő, 1 alma, 1 teáskanál fahéj.
Köszönöm szépen!!! Megfogadom a tanácsaitokat! :)
Amúgy, tegnap óta nem ettem édességet :) (Kivéve a reggeli péksüti, de már abból is sajtos croissantot ettem, ami ugye sós :))
Nagyon nehéz volt megálljt parancsolnom magamnak mikor mamámnál nem ettem pudingos sütit, és itthon sem ettem csokit. Nagyon-nagyon nehéééz! :( De kemény vagyook :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!