Hogyan fogyhatok le 77 kilóból úgy, hogy látványos legyen meg ne kelljen semmit se változtassak az életemen?
Én is kb. ennyi vagyok! Én abszolút megreformálom az étkezéseim: rendszeresen, napi 4-5x eszem, míg ezelőtt szinte egész nap lakmároztam, csipegettem... Zöldségeket, gyümölcsökat, húst, halat, tojást, kevés tejterméket, magokat eszem. Nagyon ritkán, hetente-kéthetente engedélyezek magamnak ebédre tésztát, általában krumplit vagy rizst eszem, ezeket is módjával. De inkább rizst.
Én ha lúd, legyen kövér alapon szigorúan veszem a diétát, és nem csinálok kilengéseket, zabanapokat, édességet is csak hetente-kéthetente engedélyezek.
Remélem így sikerül a heti egy kg fogyás, és akkor decemberre már normális súlyú leszek. :)
Ja, meg mozgás! Én biciklizni szoktam, meg tornázni, bár még a fogyásom elején vagyok, és nem vagyok túl edzett, de idővel egyre többet fogok mozogni is! Most még csak napi fél-egy órát... És 1200 kalóriát eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!