Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Több mint 20kg-t fogytam, de...

Több mint 20kg-t fogytam, de most rengeteget fázok, van összefüggés?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat fázok, ha kinn 25-30 fok van benn a lakásba hűvösebb és azon jár az eszem veszek egy zoknit meg pulcsit, de mindenki hülyének nézne.

2013. aug. 16. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Az elmúlt hetek (hónapok) hőmérséklete után hirtelen jött ez a lehűlés. Az én lakásom is viszonylag hűvös, kb. 2 napja itt bent a lakásban én is felveszem a zoknit, legalábbis a reggeli, koradélelőtti órákban. (Mielőtt kimégy a szabad levegőre, nyugodtan levetheted, odakint jó idő van!) :))) (Én csak szeretnék fogyni, de nem megy)

2. Előfordulhat, sőt biztos, hogy a hirtelen fogyás hatására kevesebb a belső fűtés, majd hozzászokik a szervezet a megváltozott körülményekhez, inkább segítsd azzal, hogy valami testmozgással, könnyebb tornával igyekszel felmelegíteni magad.

3. Elárulnád, hogy fogytál 20 kg-ot? Annyi mindent megpróbáltam már, nekem nem megy le egy deka sem, nemhogy 20 kg!

2013. aug. 16. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát hogyne lenne összefüggés. Eddig a zsírocska fűtött, amihez hozzászoktál, most eltűnt , fázol. Egyébként gratula!!! (Már ha tudatos fogyás volt, és nem valami tragédia áll a hátterében!)
2013. aug. 16. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, van összefüggés.
2013. aug. 16. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
winter is coming
2013. aug. 16. 10:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Karácsonykor előtt kezdtem, az utolsó tanítási napon megvolt a - 18 kiló késöbb lement még 2 és most tartom a stabil 80 kilót (1kg +-) karácsonyra 75 kg a cél. A titok: nincs kenyér,tészta már rozs sem a myár alatt, de a suliba muszáj lesz. Kerülöm a cukrot és az édeséget, akarat erő, kitartás, zöld tea, nem csak a fogyásra törekedtem hanem az egézséges életmódra. A lényeg érezd neked mi a jó és mit lehet ! 17/F
2013. aug. 16. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszi!

Cukor, édesség nálam sincs már több mint 25 éve.

A kenyérből, kifőzött tésztákból kb. tizedannyi fogy, mint azelőtt. Teljesen elhagyni nem tudom, de két hónapja csinálom, és még egy deka sem ment le.

Azt hiszem, most fogom feladni.

2013. aug. 16. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 23 kilót fogytam és én is sokkal fázósabb vagyok azóta..:D pedig már kb 2 éve csak súlyt tartok, de még mindig fázós vagyok:D
2013. aug. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!