Több mint 20kg-t fogytam, de most rengeteget fázok, van összefüggés?
1. Az elmúlt hetek (hónapok) hőmérséklete után hirtelen jött ez a lehűlés. Az én lakásom is viszonylag hűvös, kb. 2 napja itt bent a lakásban én is felveszem a zoknit, legalábbis a reggeli, koradélelőtti órákban. (Mielőtt kimégy a szabad levegőre, nyugodtan levetheted, odakint jó idő van!) :))) (Én csak szeretnék fogyni, de nem megy)
2. Előfordulhat, sőt biztos, hogy a hirtelen fogyás hatására kevesebb a belső fűtés, majd hozzászokik a szervezet a megváltozott körülményekhez, inkább segítsd azzal, hogy valami testmozgással, könnyebb tornával igyekszel felmelegíteni magad.
3. Elárulnád, hogy fogytál 20 kg-ot? Annyi mindent megpróbáltam már, nekem nem megy le egy deka sem, nemhogy 20 kg!
Köszi!
Cukor, édesség nálam sincs már több mint 25 éve.
A kenyérből, kifőzött tésztákból kb. tizedannyi fogy, mint azelőtt. Teljesen elhagyni nem tudom, de két hónapja csinálom, és még egy deka sem ment le.
Azt hiszem, most fogom feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!