Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek egész nap csak rizst?

Ehetek egész nap csak rizst?

Figyelt kérdés
Kb 15dkg rizst ehetek egész nap,ha mást nem eszem? Illetve ebben még van kb 20dkg zöldségkeverék is!Elég kemény diétára fogtam magam..nagyon keveset mozgok a munkém miatt...Köszi!!
2009. okt. 28. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Önmagában, ha nem eszel, az nem jó! A szervezeted elkezd raktározni, mivel éhezteted. Egyél rendesen, többször keveset. Mondjuk mindig csak a felét, mint amennyi jól esne és mindenképp mozogj! Anélkül, ha le is megy valamennyi, amint abbahagyod az éhezést vissza jön! Sok sikert!
2009. okt. 28. 09:21
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Ez nagyon nagy hülyeség így. A rizs tele van szénhidráttal és éppen ebből kéne keveset enni. Egyél helyette csirkemellet zöldségkörettel. Ugye abban főleg fehérje van amitől nem hízol.
2009. okt. 28. 09:26
 3/9 anonim ***** válasza:
ez mér jó szerinted ha csak ezt eszel egész nap? ettöl nem fogsz fogyni ...mindenféle tápanyag kell a szervezetnek, gyümölcs zöldség, fehérjék, szénhidrátok, zsírok. csak nem mindeggy hogy milyen és hogy mikor eszed.
2009. okt. 28. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Rizst?Hisz az csak szénhidrátból áll, neked csak fehérjéből álló ételeket kéne enned, amiben szinte nicns is szénhidrát...pl fehérjehús,csökkentet zsírtartalmú sajt,1,8%-os tej, kevés zsírtartalmú halak stb...
2009. okt. 28. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok annak aki lepontozott, biztos sokat ért ezekhez a dolgokhoz. Olvasgass a témával kapcsolatban és utána pontozz.

ma 09:26 voltam

2009. okt. 28. 12:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Csak egy hétig csináltam..kb 1 éve..akkor lement 5 kg!!MOst a második héten vagyok tú...teljesen sómentesen eszem..és már leadtam 8 kg-t....DE ! Tudom,hogy ez így enm helyes! ezért kérdeztem...

Köszönök minden választ!

2009. okt. 28. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Csak rizst ettél magában? Az ugy nem jo ha belekeverek egy kis almát vagy zöldséget? És nem vagy roszul attol hogy csak ezt eszed? köszi a választ
2009. okt. 30. 17:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem egy leányálom..de 2 hétig sok akarattal ki lehet bírni..meg rengeteg ávizet iszom..naponta 2 l-t!szénsavmenteset..természetesen....nem szoktam almát tenni bele..de úgysem lehet rossz!!Sok sikert..és kitartást:)
2009. okt. 30. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nem szedted vissza a leadott kilóidat? És mennyire látszodott hogy fogytál? köszi a választ
2009. nov. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!