Ehetek egész nap csak rizst?
Figyelt kérdés
Kb 15dkg rizst ehetek egész nap,ha mást nem eszem? Illetve ebben még van kb 20dkg zöldségkeverék is!Elég kemény diétára fogtam magam..nagyon keveset mozgok a munkém miatt...Köszi!!2009. okt. 28. 08:15
1/9 anonim válasza:
Önmagában, ha nem eszel, az nem jó! A szervezeted elkezd raktározni, mivel éhezteted. Egyél rendesen, többször keveset. Mondjuk mindig csak a felét, mint amennyi jól esne és mindenképp mozogj! Anélkül, ha le is megy valamennyi, amint abbahagyod az éhezést vissza jön! Sok sikert!
2/9 anonim válasza:
Ez nagyon nagy hülyeség így. A rizs tele van szénhidráttal és éppen ebből kéne keveset enni. Egyél helyette csirkemellet zöldségkörettel. Ugye abban főleg fehérje van amitől nem hízol.
3/9 anonim válasza:
ez mér jó szerinted ha csak ezt eszel egész nap? ettöl nem fogsz fogyni ...mindenféle tápanyag kell a szervezetnek, gyümölcs zöldség, fehérjék, szénhidrátok, zsírok. csak nem mindeggy hogy milyen és hogy mikor eszed.
4/9 anonim válasza:
Rizst?Hisz az csak szénhidrátból áll, neked csak fehérjéből álló ételeket kéne enned, amiben szinte nicns is szénhidrát...pl fehérjehús,csökkentet zsírtartalmú sajt,1,8%-os tej, kevés zsírtartalmú halak stb...
5/9 anonim válasza:
Gratulálok annak aki lepontozott, biztos sokat ért ezekhez a dolgokhoz. Olvasgass a témával kapcsolatban és utána pontozz.
ma 09:26 voltam
6/9 A kérdező kommentje:
Csak egy hétig csináltam..kb 1 éve..akkor lement 5 kg!!MOst a második héten vagyok tú...teljesen sómentesen eszem..és már leadtam 8 kg-t....DE ! Tudom,hogy ez így enm helyes! ezért kérdeztem...
Köszönök minden választ!
2009. okt. 28. 20:13
7/9 anonim válasza:
Szia kérdező. Csak rizst ettél magában? Az ugy nem jo ha belekeverek egy kis almát vagy zöldséget? És nem vagy roszul attol hogy csak ezt eszed? köszi a választ
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem egy leányálom..de 2 hétig sok akarattal ki lehet bírni..meg rengeteg ávizet iszom..naponta 2 l-t!szénsavmenteset..természetesen....nem szoktam almát tenni bele..de úgysem lehet rossz!!Sok sikert..és kitartást:)
2009. okt. 30. 18:01
9/9 anonim válasza:
Szia! Nem szedted vissza a leadott kilóidat? És mennyire látszodott hogy fogytál? köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!