Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó mára?

Ez így jó mára?

Figyelt kérdés

Reggeli:

rántotta két tojásból, nagyon kevés olajon

2 és fél búzacsírás abonett

gyöngyhagyma, paradicsom, paprika, uborka

tejeskávé 1,2 deci, 1,5%-os tejjel, édesítővel

Ebéd:

finomfőzelék

csirkemell pörkölt

7 db közepes méretű szilva

délután: kávé, fél deci 1,5-ös tej, édesítő

Vacsora:

250 g sovány túró

175 g natúr joghurt

80 perc bicikli, 2 óra torna :)

18/ l

Köszönöm :)

2013. aug. 12. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"diétát folytat,így nehéz elhinni hogy túlsúlyosak,próbáltam neked megmagyarázni hogy nem diétáznak,tömik magukat mindennel,erre megint csak azzal a diétával jöttél és hogy példát kéne róluk vennem,pedig kétlem hogy vacsorára jóm 2kiló kenyér egészséges lenne,de nyilván velem volt a baj. "

HAZUDSZ.

Biztos hogy nem írtam a kenyérevésre hogy jó. Zsírevés, húsevés rendben van, tényleg jó de kenyérevésre nem írtam, hogy ez követendő. Ne ferdíts légyszíves, amit képviselek az a gluténmentes gyorsCHszegény tejmentes életmód (táplálkozás) és annak az előnyei, pozitív EÜ. hatásai.

+ képviselek bizonyos nézeteket edzéselméletben, a harcművészet és küzdősport világról és gyógyterápiás tornákról, gyakorlatokról.

De olyan nincs, hogy én valakit kenyérevésre bíztatok, valamit csúnyán összekeversz, vagy ironizáltam. Vagy részegen írtam.

"Ha azt nem nézzük akkor is sok olyan választ láttam tőled amiben kötekedtél a kérdezővel,elvégre te jobban tudod hogy ő mit és mennyit eszik,amúgy elárulom hogy a tejtermékekre is szükségünk van,"

Na látod, megint itt tartunk. Igen, jobban tudom mert nekem tudnom kell, míg ti.. valljuk be, semmit sem tudtok. Az ég világon semmit.

Kezdjük ott, hogy ti kötekedtek velem. A szükséges tejtermékeket meg tartogasd a dagadt barátaidnak. ÉN NEM VAGYOK HAJLANDÓ TOVÁBB tejfogyasztásról függő buta emberekkel veszekedni. Merthogy ez most nem vita, azzal hogy MINDEN TUDÁS nélkül leírtad hogy tejtermékekre szükségünk van.. áh, nem is látod milyen butaságot írtál.. fel sem tűnik.

Te nem tudod elképzelni, hogy rengeteg kultúrában nincs tejfogyasztás. Hogy a tejivást elhagyók mennyit fogynak, egészségesebbek lesznek, hogy a tejtermékeknek mennyi krónikus betegség kialakulásában van fontos szerepe.. Neked valami suttyó mondta, vagy a tévében láttad, hogy szükségünk van tejtermékekre. Ilyen információkat kérlek ne ossz meg velem, mert elég buta emberrel beszéltem már, nem szükséges a lázálmaikat újra és újra elismételni előttem, ismerem a primitív nézeteket is. Akkor egyél, igyál tejterméket. Ne csodálkozz ha hízott vagy beteg leszel.

"Ehhez hozzátenném hogy kb12évesen orvoshoz kellett járnom mert nem fogyasztottam tejtermékeket és ez nem tett túl jót a szervezetemnek,de biztos valami csodabogár vagyok hogy szükségem volt rá"

És mégis honnan szűrted le azt, hogy 12 évesen a tejtermékek 'HIÁNYA' nem tett jót a szervezetednek? Te gyerek, te 12 évesen Magyarországon gabona alapú koszton éltél. Ne fogd már a tejtermékek hiányára az orvoshozjárásodat.. értelmetlen, elhamarkodott következtetések levonása, az megy. Az mennyire világos neked, hogy tejipar, sőt tejtermelés csak néhány évezrede létezik? Ugye korábban nem volt háziasított állat, nem volt tehénfejés.. nem volt tejivás. Szerinted akkor mindenkinek tejhiánya volt..? Ugyan már.. semmi más emlős nem issza meg más állat tejét, csak az ember.. perverz és rossz szokás. Kizárólag a tejiparról van szó, és arról hogy finom a tej.. Ettől még káros. Az alkohol is finom, mégsem biztatunk senkit a piálásra..

2013. aug. 14. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
igen,nyilván hazudok ,az a hobbim hogy kinézek magamnak pár embert és belekötök abba amit mondanak-.-
2013. aug. 14. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!