Ok, ez most tényleg nagyon sok volt mára (? )
Nem hiszem el,hogy megint rátudtak venni,hogy ennyit egyek...
Ma ettem egy nagy tányér rízset csirkehússal
Utána magamba gyúrtam kb.160 g dzsemet
majd egy 150 g-os gyümölcsjoghurtot
és olyan 6 óra körül megint egy nagy tányér rízset ettem csirkehússal.
Holnap már nem lesz ugyanez.
Ez most nagyon sok volt,ugye ? Főleg a szénhidrát ?
Egy testépítő simán többet eszik!
Elmondod a trükköt mivel vettek rá a dzsemezésre? Joghurtozásra? :)
Hmm.. dzsemes gyümölcsjoghurt..
Nem is az hogy sok, hanem talán több zöldség kéne, de megesnek az ilyen napok, heti egyszer belefér, azt nem tudom hogy ettél 6 óra körül ha a kérdést kiirtad 17:19-kor :D
Meg ezekben a sok volt mára kérdésekben logikát sem értek. Ha azt mondjuk sok úgy sem tudsz már mit kezdeni.
Komolyan nem tudom,hogy tudtam ennyit enni...főleg,hogy ma nem mozogtam sokat,csak sétálni voltam 1-2 órát.
Nem bántam volna,de ez már a harmadik nap ezen a héten amikor nagyon sokat eszek.
Már nem akarok sokat fogyni,de ha ezt így folytatom megfogok hízni.Vagy lehet már meghíztam :/
Amúgy nálam már 18:35 van,a kérdést 18:19-kor írtam.
"ez már a harmadik nap ezen a héten amikor nagyon sokat eszek. "
Sokat ettél? Nem inkább.. szénhidrátdúsan? Ez nem feltétlen sok, egyszerűen összetételre: ettél egy tányér rizses húst. Hát a rizs az keményítőforrás. Ugye ott tudtál volna enni zöldséget (mondjuk valamilyen káposzta köretet). Hogy ennyit ettél az logikus, hát 3 étkezés, 3 adag amikkel jóllaksz. De az összetétel nem mindegy. Ugyan ennyi étel lehet teljesen fogyókúrás is, nyilván ezért jók a zöldséges köretek. Édességet is lehet készíteni cukor nélkül! :)
Hát igen...
Szénhidrátdúsan inkább.
Hát a rizs az inkább olyan volt mint egy lecsó,mert voltak zöldségek is benne.
Ezt a napot,hogy tudnám helyrehozni ?
Pl.ha holnap csak 500-600 kcal-t eszem és sokat mozgok ?
Olyan nincs hogy helyrehozni, egy nap különben sem ront el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!