Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen mára?

Ez milyen mára?

Figyelt kérdés
reggel ettem (kb. 11-12 között) egy almát. 2-3 körül 2szelet kenyeret felvágottal és sajttal vaj nélkül, és most kb. 17.45 kor ismet 1almát.közben egy kis napraforgo magot(szotyi)

2013. máj. 19. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

rossz.

a reggeli az nem 11-és 12 között van.az már ebéd.

a reggeli 7-9 között aktuális.reggelire lakjál jól.

ha éhes vagy ebéd előtt akkor egyél meg egy almát

ebédre is lakjál jól,aztán vacsorázni már nem fontos,ha éhes vagy egyél almát.,vagy salátát.

ez nem fogyókúra amit csinálsz.

nem ismered ezt a mondást?

reggelire úgy egyél mint egy király

ebédre mint egy munkás

vacsorára mint egy koldus.

2013. máj. 19. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem ételeket eszel? Amúgy kevés és rossz is, de most nincs kedvem leírni századszorra, hogyan kellene enned. Olvass vissza pár hasonló kérdést.
2013. máj. 19. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A 1,5 eves unokahugomnak ennel tobb az ebedje....
2013. máj. 19. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez elég kevés. S ha már keveset eszel, nem pont kenyeret kéne...

Az almába és az időpontokba itt a gyk-n úgyis belekötnek, én nem teszem, nem látok bennük semmi rosszat. Ilyen időpontokban én is tudok enni, csak nem fejezem be ilyen korán :) Ez merőben ember- és életritmusfüggő.

2013. máj. 19. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!