Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így sok mára?

Ez így sok mára?

Figyelt kérdés

Reggeli: 75g natúr joghurt, 2 szelet puffasztott rizs sajtkrémmel megkenve, parizerrel a tetején

Ebéd: háromnegyed adag paprikás krumpli kolbász nélkül, virslivel, 1 szelet puffasztott rizs, 3 dl tea citrommal és cukorral

2013. máj. 24. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Soknak nem sok,csak a krumpli nem valami fogyis ill.a virsli nem valami egészséges.Én mondjuk úgy fogytam le -35 kg,hogy mindent ettem csak kicsit és sportoltam.

Viszont ehettél volna zöldséget és csirkemellet én minden hétvégén 3kg csirkemellet megeszek(hétközbe is eszek hús csak azt a menzáról hordjuk).Én azt csinálom most ,higy súlyt tartok,hogy 2 naponta eszek egy szelet kit katat vagy kinder csokit.Szerintem néha egyél egy kis csokit is ,mondjuk,ha fogyózol 4 naponta és a hangulatot is jó lesz.Ezek csak jó tanácsok voltak.Sok sikert.

14/L

2013. máj. 24. 15:30
 2/6 anonim válasza:
Szia soknak nem sok,de a krumpli helyett próbálj meg valami kevésbé hizlalót enni és próbáld meg kevesebb cukorral inni a teát.
2013. máj. 24. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Ez így nagyon kevés.

Egész reggel nem jutottál értelmes tápanyagokhoz, vitaminokhoz, ebédre sem..

Még ha ettél volna ebédre kolbászt, akkor talán ételt eszel. De hogy a joghurt, a krumpli és a parizer nem érdemli meg az étel nevet, az biztos.

Ez így koplalás, de ami a szép benne az az hogy joghurttal, rizzsel és krumplival zsírosodhatsz.

olyan lesz a fogyásod, bár semmi közöm hozzá hogy nem szívesen nézed majd magad tükörben.. tápanyaghiányos, sovány de löttyedt test. a legtöbb ember ha nem eszik ételt legfeljebb ezt éri el. az optimisták örülnek ennek is mert legalább kevesebbet mutat a mérleg. a realisták helyén kezelik a dolgot, hát elbaltázták. a pesszimisták letörnek, jogosan. Zöldséget kellene enned és igazi húst. te az egyetlen húst kihagytad a paprikás krumpliból. lehet nem gondoltad át egészen még ezt a táplálkozás dolgot.

2013. máj. 24. 16:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Én kérek bocsánatot, hogy nem volt itthon kolbász amit beletehetett volna Édesanyám...:)
2013. máj. 24. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Így éhezőknek való étkezésed volt ma. Egy kis tejtermék, rizs, valami sajtkrém (további tejtermék), parizer (ez valami húshoz hasonló inas, nyesedékes dolog) meg krumpli.

NINCS ezzel baj, bár ebből a pénzből már tudnátok zöldségeket venni, enni. Jobban járnátok.

Amit ne felejts el: aki éhező, és örül hogy ehet egy kis krumplit, rizst .. vagy valami kis tejet, párizsit az NEM AKAR FOGYNI. Az örül annak hogy tele van a hasa, és nem korog a gyomra. Tehát ha joghurtot és rizst eszel, ne várj szép formát mert csalódni fogsz :(

Akik rizst esznek és fogynak azok elég rendesen felviszik a fehérje bevitelüket és lecsökkentik mellette a zsírfogyasztásukat (hagyományos szálkásító étrendek) ezek nem biztos hogy a legjobbak, de elég jól működnek. DE te nem igazán ettél fehérjét.

2013. máj. 24. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
És hol a tízórai, uzsonna és vacsora? Koplalással semmit nem érsz el, enni kell csak normálisan.
2013. máj. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!