Ez így sok mára?
Reggeli: 75g natúr joghurt, 2 szelet puffasztott rizs sajtkrémmel megkenve, parizerrel a tetején
Ebéd: háromnegyed adag paprikás krumpli kolbász nélkül, virslivel, 1 szelet puffasztott rizs, 3 dl tea citrommal és cukorral
Soknak nem sok,csak a krumpli nem valami fogyis ill.a virsli nem valami egészséges.Én mondjuk úgy fogytam le -35 kg,hogy mindent ettem csak kicsit és sportoltam.
Viszont ehettél volna zöldséget és csirkemellet én minden hétvégén 3kg csirkemellet megeszek(hétközbe is eszek hús csak azt a menzáról hordjuk).Én azt csinálom most ,higy súlyt tartok,hogy 2 naponta eszek egy szelet kit katat vagy kinder csokit.Szerintem néha egyél egy kis csokit is ,mondjuk,ha fogyózol 4 naponta és a hangulatot is jó lesz.Ezek csak jó tanácsok voltak.Sok sikert.
14/L
Ez így nagyon kevés.
Egész reggel nem jutottál értelmes tápanyagokhoz, vitaminokhoz, ebédre sem..
Még ha ettél volna ebédre kolbászt, akkor talán ételt eszel. De hogy a joghurt, a krumpli és a parizer nem érdemli meg az étel nevet, az biztos.
Ez így koplalás, de ami a szép benne az az hogy joghurttal, rizzsel és krumplival zsírosodhatsz.
olyan lesz a fogyásod, bár semmi közöm hozzá hogy nem szívesen nézed majd magad tükörben.. tápanyaghiányos, sovány de löttyedt test. a legtöbb ember ha nem eszik ételt legfeljebb ezt éri el. az optimisták örülnek ennek is mert legalább kevesebbet mutat a mérleg. a realisták helyén kezelik a dolgot, hát elbaltázták. a pesszimisták letörnek, jogosan. Zöldséget kellene enned és igazi húst. te az egyetlen húst kihagytad a paprikás krumpliból. lehet nem gondoltad át egészen még ezt a táplálkozás dolgot.
Így éhezőknek való étkezésed volt ma. Egy kis tejtermék, rizs, valami sajtkrém (további tejtermék), parizer (ez valami húshoz hasonló inas, nyesedékes dolog) meg krumpli.
NINCS ezzel baj, bár ebből a pénzből már tudnátok zöldségeket venni, enni. Jobban járnátok.
Amit ne felejts el: aki éhező, és örül hogy ehet egy kis krumplit, rizst .. vagy valami kis tejet, párizsit az NEM AKAR FOGYNI. Az örül annak hogy tele van a hasa, és nem korog a gyomra. Tehát ha joghurtot és rizst eszel, ne várj szép formát mert csalódni fogsz :(
Akik rizst esznek és fogynak azok elég rendesen felviszik a fehérje bevitelüket és lecsökkentik mellette a zsírfogyasztásukat (hagyományos szálkásító étrendek) ezek nem biztos hogy a legjobbak, de elég jól működnek. DE te nem igazán ettél fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!