Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó mára?

Ez így jó mára?

Figyelt kérdés

Reggeli:

rántotta két tojásból, nagyon kevés olajon

2 és fél búzacsírás abonett

gyöngyhagyma, paradicsom, paprika, uborka

tejeskávé 1,2 deci, 1,5%-os tejjel, édesítővel

Ebéd:

finomfőzelék

csirkemell pörkölt

7 db közepes méretű szilva

délután: kávé, fél deci 1,5-ös tej, édesítő

Vacsora:

250 g sovány túró

175 g natúr joghurt

80 perc bicikli, 2 óra torna :)

18/ l

Köszönöm :)

2013. aug. 12. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értem miért esztek búzás abonettet, túrót, joghurtot, miért nem használtok növényi tejet a kávétokba. Ilyenek miatt marad löttyedt a testetek, szerintem ezért nem jó. De biztos hogy alakul!
2013. aug. 12. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kvittek vagyunk. Mert mi pedig téged nem értünk.

Szerintem jó lesz kedves kérdező. Én is hasonlóan csinálom csak nem minden nap eszek vacsorára túrót, salátával váltogatom. Az esti salátámra halat vagy csirkemelett rakok.

2013. aug. 12. 13:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor mit egyek reggelire és vacsorára ? :D
2013. aug. 12. 13:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2013. aug. 12. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Az ember hús és zöldségevő. A tejtermék és gabonaevés idővel betegségeket okoz. Ezen nincs mit nem érteni, a fogyókúra kategória igazából erről szól. Már enyhén (vagy jobban) elhízott emberek kérnek segítséget. Az átlag étrend nem zöldségeken alapszik, hanem búzán és tejtermékeken, mellette persze hús is van benne. De ez a mennyiségű üres liszt, tejfehérje bőven elég hozzá hogy évek alatt autoimmun betegségek alakuljanak ki, gyulladások, elhízás, emésztési problémák.

Engem nagyon könnyű megérteni, én a társadalmi szintű elhízás és a könnyedén elkerülhető betegségek ellen tevékenykedek, amikre mások gyógyszert szednek.. Értelmetlenül.

2013. aug. 12. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:

TaplalkozasHarcmuves amúgy neked mi a bajod?

Csak mert egy olyan válaszodat sem láttam ahol éppen nem leszóltad volna a kérdezőt vagy mások tanácsát,inkább erőlteted a saját véleményedet mintha fel sem tűnne az hogy mit írnak.

2013. aug. 12. 14:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Szóval mit kéne reggelire és vacsira ennem ?:D
2013. aug. 12. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
hús ,zöldség
2013. aug. 12. 16:10
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

6. válaszoló, miért lenne bajom?

Szerinted írnak olyat, ami számomra egy csöppet is érdekes? Nem, nyilván én nagy nagyon vagyok kíváncsi mások nézeteire.. az eddigi nézetek MIND fogyás tekintetében, MIND egészségügy tekintetében megbuktak. Nem érdekel engem más véleménye vagy írása (ez nem egészen igaz, mert érdekes módon vannak akik ki tudnak jönni velem az oldalon) mivel tudományos szempontból.. értékelhetetlenek és értelmetlenek. Nem értem a problémát. Én leírtam hogy nem kellene tejet enni, mert megbetegszik tőle, miről beszélünk még pontosan?

2013. aug. 12. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Nos az a nagy gondom hogy én is tettem már fel kérdést,arra adtál egy választ,nem túl értékelhetőt mivel azzal kezdtem hogy napi szinten eszek zöldséget/gyümölcsöt,de sajnos nem tudok teljesen egészségesen étkezni mivel a családom egészségtelenül él,leírtam hogy nagyjából mit esznek,őket nem zavarja hogy túlsúlyosak,erre meg közölted hogy az én családom(már nem tudom hogy milyen)diétát folytat,így nehéz elhinni hogy túlsúlyosak,próbáltam neked megmagyarázni hogy nem diétáznak,tömik magukat mindennel,erre megint csak azzal a diétával jöttél és hogy példát kéne róluk vennem,pedig kétlem hogy vacsorára jóm 2kiló kenyér egészséges lenne,de nyilván velem volt a baj.

Ha azt nem nézzük akkor is sok olyan választ láttam tőled amiben kötekedtél a kérdezővel,elvégre te jobban tudod hogy ő mit és mennyit eszik,amúgy elárulom hogy a tejtermékekre is szükségünk van,de nyilván éljünk csak húson és zöldségen elvégre mindeni aki tejterméket eszik vagy iszik legkésőbb 100éves korában meghal.(Ehhez hozzátenném hogy kb12évesen orvoshoz kellett járnom mert nem fogyasztottam tejtermékeket és ez nem tett túl jót a szervezetemnek,de biztos valami csodabogár vagyok hogy szükségem volt rá)

2013. aug. 12. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!