Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy a picsbe fogyjak le?

Hogy a picsbe fogyjak le?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hús és zöldségek mellett ne egyél cukrot és lisztet, rizst, krumplit --> fölösleges keményítőt, és persze tejfehérjét :)
2013. aug. 11. 21:00
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:
Pl ne zabájjjjj!
2013. aug. 11. 21:03
 3/9 anonim válasza:
Jó ez a hús,zöldség,tojás,túró,natúr joghurt kombó már nagyon uncsi. Én amondó vagyok,hogy ne sanyargassuk magunkat.Mindent egyél amit szeretsz csak mértékkel és lehetőleg este ne,mellette mozogj mindenképp és igyál meg napi 1,5-2 liter vizet! Én így fogyok. Sőt van egy ismerősöm aki 42 kg-ot fogyott 1,5 év alatt (107-ről 65 kg-ra) szintén úgy,hogy nem akart lemondani semmiről,nem akarta sanyargatni magát,mert tudta,hogy egy diétás étrendet nem tudna tartani egy életen át,és akkor visszajönnének a leadott kilók,az édességet imádja és erről nem is volt hajlandó lemondani,viszont ésszel,mértékkel evett,de délután 4 után már nem evett csak vizet ivott.Így sikerült neki lassan,de biztosan. Perzse ha gyorsan akarsz fogyni akkor diétázhatsz,de akkor nagy esély van a jojóra.
2013. aug. 11. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyon nagy lelki mélységet jelent, ha az ember a húsevést unalmasnak találja. Minden megevett húsért le kell mészárolni egy állatot. Talán ne legyen már unalmas. Vagy lehet izgalmat vinni az emberek életébe.. adok egy FA kardot, és lehet vadászosat játszani. Én puszta kézzel leszek, és megígérem: nem lesz olyan unalmas mint a húsevés.
2013. aug. 11. 21:23
 5/9 schocko ***** válasza:
Hogy a picsbe híztál meg?
2013. aug. 11. 22:30
 6/9 A kérdező kommentje:
érzelmi evéssel:( megpersze amúgyis szeretek enni de így mégrosszabb..10kg
2013. aug. 11. 23:50
 7/9 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy valaki olyan szomorú, hogy 2 kiló húst megeszik egy nap.

Az a baj, hogy ettől még nem hízna, csak ha cukrot eszik, vagy tejet, vagy lisztet. Úgyhogy talán mellémagyarázás az érzelmi evés, mindig ugyan az a magyarázat. Nem olyan ételt esznek amit megfelelően meg tudnak emészteni.

2013. aug. 12. 07:54
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor szerintem beruházok egy grill sütőre:)
2013. aug. 12. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Igazából.. mindegy, bárhogy süthetsz-főzhetsz bármit, csak igazodj picit ahhoz, hogy a testednek nem cukorra meg lisztre van szüksége, mert húsok és zöldségek emésztéséhez igazodott. Ezt kell tudni minél gazdaságosabban, a saját ízlésednek megfelelően napról-napra megvalósítani.

Aztán lehet tuningolni olyanokkal, hogy gyümölcs, némi olajos magvak, édességkedvelőknek cukor-lisztmentes sütemények, desszertek.. időnként. Csak bár több ember ismerné fel, hogy alapvetően zöldségekre van szükségük és húsra, halra, tojásra. Sokkal jobb lenne mindenkinek.

2013. aug. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!