Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak könnyedén?

Valentina17 kérdése:

Hogyan fogyjak könnyedén?

Figyelt kérdés
Szijasztok. Felkeresett egy modell ügynökség,hogy szeretnének velem dolgozni. Bementem azt mondták picit fogynom kéne (8kg-t). 168 cm vagyok és 65 kg. Rendszeresen sportolok heti 20km futok,helyesen táplálkozom,de nem sikerül fogynom.Miért lehet ez? Ismertek valami hatékony diétát vagy fogyókúrát? Előre is köszönöm a válaszokat:)
2013. aug. 7. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:

le is írtad:)

ha formálódni szeretnél akkor ne csak fussál,viszont ha csak a kilóval van a gond akkor vegyél vissza,az izom többet nyom mint a zsír

2013. aug. 7. 01:25
 2/3 anonim válasza:
etkezz egeszsegesen (salatak csirkemellel, gyumolcsok,zoldsegek,joghurt) es mozogj! :) ha szabad tudni melyik ugynoksegrol van szo?
2013. aug. 7. 02:25
 3/3 anonim válasza:
szia én 14 voltam/vagyok nemtom és 95 kg :c most állandóan úszni járok és nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek, semmi szénhidrát, semmi kenyér csak barna, HÚS minden mennyiségben és zöldség, napi 3x-os étkezés én 2 hét alatt 5 kg-t fogytam :)
2013. aug. 7. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!