Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kell 'könnyeden'...

Hogyan kell 'könnyeden' lépkedni magassarkúban?

Figyelt kérdés
Jópárszor volt már rajtam, de nagyon nehezen szokom meg. Ráadásul még a lábam is kijár belőle, de a kisebb meg szerintem már szorítana.
2013. máj. 6. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
én egész napokat járkáltam otthon és pár nap múlva olyan egyszerűnek tűnt a 12 cm... :D 15/L
2013. máj. 6. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz, hogy itthon fogok flangálni, mert nem akarok egyszer hasra esni...
2013. máj. 6. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Rakj sarokfogót bele, akkor nem fog kijárni a lábad. Nem árt, ha zselés párnát is raksz a talpába, ha nem vagy hozászokva (kifejezettem magassarkúhoz árulják, nem fájdul meg a lábad ha mászkálsz vagy táncolsz benne).

Ha tudsz táncolni, akkor egyszerűbb dolgod van, mert ugyanaz a titka a magassarkúban járkálásnak is: lazán kell tartanod a csípőd és engedned, hogy úgy mozogjon, ahogy jön, úgy sokkal könnyebb lesz. Az ügyetlenkedők, nevetségesen bukdácsolók többsége mereven tartja a csípőjét, nem hagyja előrebillenni és járás közben mozogni, és ez megnehezíti (mert azt hiszik, hogy akkor nagyobbnak látszik a hasuk, pedig nem!), és húzd ki magad. A magassarkú szexissége pont abban rejlik, hogy ki kell tolnod a melleidet és a csípődet ahhoz, hogy egyensúlyban legyél :)

2013. máj. 6. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Igaz, nekem nagyon merev a csípőm, nem is tudom olyan nagyon mozgatni.

Szerintem még az is baj, hogy mivel javarészt tornacipőben járok, nem emelem meg eléggé a lábam.

2013. máj. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!