Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leadni a fölös...

Hogyan tudnám leadni a fölös kilókat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves fiú vagyok. Jelenleg kb. 170 cm és 72 kiló. Elterveztem, hogy idén nyáron nekiállok sportolni, hogy jobban nézzek ki és a suliban ne csesztessenek, de nem megy a dolog. Eleve utálom a sportot, most próbáltam ráfanyalodni, de többször is volt, amikor táborok, nyaralás és programok miatt nem fért bele az időmbe. Az édességet is megvontam magamtól, max egyet ettem naponta, bár ezt sem tudtam huzamosabb ideig betartani. Főleg a hasamról szeretnék fogyni. Valaki tudna tanácsokat adni?

2013. aug. 10. 12:33
 1/5 anonim válasza:
futás..
2013. aug. 10. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

A futás tényleg nagyon jó, elmész pályára vagy egy jó helyre, hallgatod a saját zenédet aminek a ritmusára futsz, nézed a tájat és gondolkodsz, ha túl fárasztó akkor menj sötétben, hidd el úgy könnyebb futni, de valami biztonságos helyen ne raboljanak el. :/ én régen utáltam futni de amikor magamtól kezdtem el fogyás céljából nagyon megszerettem és alig vártam hogy besötétedjen.

Biciklizhetsz is, bár tekerőgép sokkal jobb szerintem, tornázhatsz is ha ezeket meguntad,

[link]

[link]

torna közben is mehet a zene, tekerés közben meg filmet szoktam nézni, de olyankor nagyon észrevehető ha unalmas a film...

Mozogj minden nap 30-40 percet kb, utána 15-20 felülés, annyi fekvőtámasz amennyit csinálni tudsz aztán kész. Egy idő után látszani fog, főleg mert izmot szedsz fel.

Ha édességhiányod van szerintem az étcsoki a legjobb napi 3 kocka, de ha heti egyszer 2 sort eszel nem fogsz visszahízni csak veszítesz egy napot a fogyásból. Fogd fel így kb.

Sok sikert! :)

2013. aug. 10. 13:56
 3/5 anonim válasza:
nekem azt mesélte az egyik ismerősöm hogy ő úgy fogyott le 1 hónapban 3-5kg-t hogy reggel akár meg ehetsz 6.db szendvicset is mert a reggeli a legfontosabb ebédre egyél:csirkét,halat,pulykát mellé salátát és este 5 után már ne egyél és akkor is csak salátát!!!én el terveztem hogy minden hónapban le adok 2-3 kg-öt és 5 hónap alatt több mint 10kg-ot le fogok adni!!próbáld ki!!!;))
2013. aug. 10. 21:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszolóknak a hasznos tanácsokat. Kipróbálom mindenképp őket.
2013. aug. 11. 11:06
 5/5 anonim válasza:

szia!

igazából te még nagyon fiatal vagy :)nem való neked még drasztikus diéta ! :) én amit javasolnék neked annyi hogy csökkentsd a kenyér, tészta , édesség , cukros üdítök fogyasztását ! :)ha úgy érzed valami édesre vágysz egyél gyümölcsöt ! :) illetve fontos a testmozgás is ! biztosan akad valami sport amit szívesen csinálsz ! legyen az foci , futás , bringázás... bármi !!vagy az is elég ha minden nap felüléseket csinálsz! :) amit soha nem szabad elfelejtened az az hogy a szervezeted még fejlődésben van , az alakod még rengeteget változhat, alakulhat ! így ne vonj meg magadtól semmit csak figyelj oda miből mennyit ! :) hiszen a tudatos étkezés a legfontosabb !:) sok sikert! :)

2013. aug. 12. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!