Diéta alatt egy héten egy kocka csoki megengedhető?
diéta alatt? miért, meddig tart a diéta? és minek is a csoki? egy kocka? akkor nem mindegy, hogy egy sem? és akkor legalább tükörbe tudsz nézni...
egy kocka csokin múlik? asszem a diéta is laza lehet..ha diéta...
Persze, nehogy már egy kocka csoki miatt aggódj!
A fogyókúrának nem az a lényege, hogy akkor te többet nem is ehetsz semmi finomságot...
"Ha nagyon aggódsz miatta, de kívánod az édességet, vegyél diabetikus csokit. Én is azt eszegetem, szerintem finom :)"
Es gondolom az nem zavar, hogy alig van kevesebb kaloria a diabetikusban, mint a normalban. A lenyeg, hogy jol alszol!
"egy kocka csoki is 5-6 napra befagyaszthatja a fogyási folyamatot"
Ez a Kiskegyedben volt?
--
Kerdezo a fogyas, ill. hizas - ahogyan az utolso irja - a napi energiaegyensulyodtol függ. Ha akarsz mindenap beverhetsz egy kocka csokit, az Milkanal olyan 4 g-ot jelent, ami kb. kemeny 22 kcalnak felel meg (normal kistabla tejcsoki), szoval nem oszt nem szoroz. En azoknak nem tanacsolnam, hogy minden nap egyenek vmi ilyesmit, amikor fogyoznak, akikbol ez a legrosszabbat hozza ki es elkezdenek zabalni. Jöhetnek a kommentek, hogy a 4 g csokiban levo cukortol rakot lehet kapni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!