Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1500 mg Acetyl-l Karnitin...

Napi 1500 mg Acetyl-l Karnitin zsiregeteshez?

Figyelt kérdés

scitec mental focust rendeltem fokent tanulashoz, es edzes elottre, de most nezem hogy van benne l karnitin is a koffein mellett. akartam rendelni tiszta karnitint zsiregeteshez, de akkor ez is jo?

4 darabot szednek egy nap , amiben van osszesen: 1500 mg acetyl L-karnitin , 1500 mg l-tyrosine, 200 mg koffein.

napi 2* edzek, egyszer erosites, egyszer aerob, osszesen 2-2.5 orat. elotte vennek be 1-et, 1-et, plussz delutan, vagy edzes elott 2-t, mondjuk egyiket elotte 1, masikat feloraval.

ez mehet akkor zsiregetonek?

17/L

170cm/ 60-62 kg

2013. aug. 9. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

?

Termeli a tested.

2013. aug. 9. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:

?

amennyit termel nem eleg a fogyashoz

2013. aug. 10. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert?
2013. aug. 10. 07:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én stílusom igazából nem a kedves és barátságos visszakérdezés.

Én azt szoktam írni: "a f@.szt nem termel eleget".

Erre vagy válaszolod, hogy de neked laborban lemérték hogy nem termel elég karnitint a szervezeted és beteg vagy.. ami úgysem igaz tehát el lehet kezdeni az étrendben keresni a hibát.

2013. aug. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!