Ha minden nap megcsinálom és mellete futok akkor mennyi idő alatt tudok lefogyni és szerintetek hány kilót?
ajjaj...na egy biztos-1 hónap alatt 10 vagy tizenakárhánykiló!!!!innen már komolytalan.eszedbe ne jusson ilyenbe belefogni.ha eltökélt vagy akkor nézz utána és hajrá.
nem 1 hónap alatt szaladt fel rád az ami most zavar-igy nem is ennyi idő mig lefaragod.
tájékozódj-de okosan!
Az edzésfajtákból nekem az tűnik ki, hogy szeretnél a hasadól és a combodról leadni. Célzottan viszont zsírt leadni nem lehet.
Étrend plusz mozgás. A gyakorlatokkal amit kinéztél izmot is szedhetsz fel tehát lehet növekedni fog a sújod az első időszakban.
Szerintem nézd meg a ketogén diétát. Orvosok, diabetikus is ismerik mivel epilepsziások használják, tehát kérdezheted őket róla. Ezzel sokat le lehet adni. Ez magas zsír, alacson szénhidrát étrend.
Szia!
csináld meg ezt a diétát:
én megcsináltam, garantált minimum 6 kiló 2 hét alatt
és jó ideig vissza sem jön én kb 1éve csináltam meg de nem jöttek vissza a leadott kilók.
Az hogy valaki mennyit tud fogyni az nem csak a mozgás mennyiségétől dinamikájától függ.
A fogyás mértéke kg-ban, függ hogy honnan indulsz:
Egy 50 kg ról induló személy
Egy 80 kg ról induló személy
Aki magasabb kg-ról indul nyilván többet tud fogyni abszolút mennyiségben!
Tehát meg kell határozni az induló értéket.
A gyakorlat mennyisége minősége és időtartama alapján kiszámítható az a teljesítményt aminek segítségével becsülhető a fogyás pontos mértéke.
Az étrend viszont legalább ugyanannyira fontos mint a mozgás.
Az Ázsia lányok, miért soványabbak minden Európainál vagy Amerikainál úgy hogy nem is tornásznak.
Ha érdekel a titok akkor írj privátba és elárulom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!