Szerintetek hogyan tudnék lefogyni legalább 30kg-t? Kinek mi vállt be?
Szia! én kiűztem az életemből a szénhidrátot (nehezen,de sikerült!) minimális amit szénhidrátból beviszek.
Elkezdtem napi szinten legalább 1 órát aktívan mozogni,edzeni.. Ezt fokozatosan kezdtem,eleinte 10perc,20perc,30....
Nem eszem édességet.
Sok gyümölcsöt,zöldséget,halat,fehérhúsokat eszem.
Turmixok friss gyümölcsökből..
100%-os gyümölcslevek,teák,sok-sok víz!
és a lényeg: AZ ELHATÁROZÁS,A KITARTÁS,A CÉLKITŰZÉS!
+kalóriamegvonás! (ésszel!)
fokozatosan bármit elérhetsz!
nekem az ad motivációt,ha megnézem a régi képeimet,hogy milyen egy gusztustalan hájas disznó voltam.
Amióta egészségesen táplálkozom,és elkezdtem mozogni,sokkal több az energiám!
és ha egy-két bűnözős napon becsúszik például sajttal töltött pulykamell,krumplival akkor érzem hogy mennyivel kevesebb az energiám.. ezek tele vannak mérgekkel,felesleges anyagokkal!
=egészséges táplálkozás+mozgás!
Határozd el magadban,hogy ez nem mehet tovább! Ez így nem élet.. és ne add fel 2,esetleg 5 nap után.. mert akkor nagyon gyenge vagy! és soha nem leszel vékony! Fel a fejjel! Nagyon sok sikert! Ha nincs akaraterőd,időközben elfogy,vagy bármi kérdésed van,írj egy üzenetet és próbálok segíteni!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!