Nyáron miért nem birok fogyni? Ti fogytok?
Ez már a második évi tapasztalatom, mivel tavaly télen kezdtem a diétát.
szépen mentek a kilók egész nyárig, júliusban totálisan megállt minden, a mérleg meg se moccant.
és most idén ismét ebbe a helyzetbe kerültem. mentek le szépen a kilók, de július óta ismét nem fogytam semmit.
hogy lehetséges ez?
több gyümölcsöt, zöldséget eszem, a mérleg mégis inkább felfelé halad, mintha több viz lenne bennem, pedig sokat izzadok!
de hogy tényleg egy dekát se fogyjak?? elég érthetetlen helyzet...
Nekem is július elején megállt és azóta semmi...persze volt pár rossz napom, mert nyaraltam is stb, de ez csak pár nap volt, amikor viszont tartottam magam a diétához, mozogtam akkor is semmi... remélem beindul hamarosan.
19/L
Szia! Az a probléma hogy a szervezet egy idő után megszokja az új étrendet és életvitelt,aztán már nem lehet átverni. Ugyan is a fogyókúra átverés. Te vered át a szervezeted,és így fogysz. Leírhatnám konkrétan hogyan működik a dolog,de nem biztos,hogy megértenéd,meg hogy szükséged van rá. Írj privátba! Én segítek! 3 hónap alatt 27 kilót adtam le! Egy speciális módszerrel. Csupán csak annyit kérek,hogy küldj egy before-after képet.Egy hamarosan induló fogyókúrás blogomhoz van rá szükség. Valódi személyektől kellenek a képek,had lássák mások,hogy sikerült embereknek lefogyniuk az én módszeremmel. Ha érdekel,írj nyugodtan! Kitartást!
ÜDV!:)
köszönöm a válaszokat!
sajnos nincs előtte-utánna képem, illetve nekem már csak kb. 5 kilót kéne ledobnom.
amúgy egyáltalán nem gondoltam arra, hogy nem fogok fogyni, szóval nem az elmém hatalma győzedelmeskedik felettem.
remélem azért lassan elindul a mérleg lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!