Most mit tegyek? Ebből baj lesz?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben odafigyeltem az étkezésemre és heti ötször sportoltam. Viszont tegnap csak itthon tornáztam és eléggé bezabáltam,mert ideges voltam. Ma sem tudok már menni edzőterembe,pedig reggelire is elég sokat ettem. Most ettől meghízok?:( Mit tegyek,ha stresszhelyzetben rengeteget eszem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 8. 09:16
1/3 A kérdező kommentje:
15/l egyébként:(
2013. aug. 8. 09:20
2/3 anonim válasza:
Tobb het munkajat nem lehet 1-2 nap alatt tonkretenni. A mai napod meg a boseges reggeli ellenere sincs veszve, figyelj oda, hogy meg mit eszel ma es tereld szepen magad vissza a szokasos kerekvagasba. Ne holnap kezd, hanem most.
3/3 anonim válasza:
Nekem az étkezésel 1 titkom van. Ha 6x eszel nem leszel éhes egész nap viszont 2 óránként egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!