Ugye ebből nem lesz semmi baj?
Tegnap szülinapoztunk és nagyon megkívántam a sütiket, chipset, stb! Degeszre ettem magam, szó szerint, fájt már a hasam, meg már több mint 3 hete semmilyen édességet, fehérlisztes dolgot, zsíros kaját, csipszet nem ettem.
Ugye nem hízhatok a tegnapi esettől? Ma nem kívántam semmit enni nem is vagyok éhes (nem azért nem eszem mert félek h leállna a fogyi, hanem mert tényleg undorodom a kajától, annyit ettem tegnap...)
A diétám a következő: heti min. 3 óra kardio edzés, + séták a városban (nincs kocsim, tömegközl. nem szeretem) eszem jó minőségű ch-kat (barnarizs, tk kenyér - az igazi! -, néha zabkorpa de azt nem szeretem), de ezeket mindig max. reggelire & ebédre, vacsorára csak fehérje + zöldség megy.
Fehérjeként főleg tojást (ha lehet kerülöm a sárgáját, és olaj hozzáadása nélkül csinálom), sovány csirke & pulykamellet, sovány túrót, sovány felvágottakat, natúr joghurtot és kefirt eszem.
A reggelihez ebédhez és vacsihoz mindig eszem zöldséget: reggeli általában tk kenyér pirítva, hozzá egy kis fehérje + NYERS zöldség, az ebédhez megy a párolt + nyers zöldség kombó is, vacsira szintén. Tízóraim & uzsim 1-1 db alma/körte (sosem banán vagy szőlő!). nem szoktam éhes lenni uzsikor, de volt hogy nem volt gyümim, akkor 1 pohár kefirt ettem.
E mellett az étrend mellett nem is kívánom az édeset, csipszet mert eltelek a sok zöldségtől. Van hoy gyümisalit is csinálok az is nagyon telít.
Ezért nem ettem édes dolgokat, vagy zsíros kaját, mert bőven elég ami a diétámban van.
Kedves sorstárs:)!
Nyugi 1 naptól nem lesz semmi bajod, de legközelebb ügyelj arra, hogy bűnbe ne ess:)!
Nyugodj meg nem lesz semmi!De többet ilyet ne, mert a fogyókúra kárára mehet!
A diétád nagyon jó, én 800kcalt eszek naponta most csökkentem 700ra:)
Sok sikert neked!:)
Azért zabáltál be ennyit egy különleges alkalomkor, mert az a diéta, amit csinálsz, vagy inkább önsanyargatás hosszú távon befuccsol. Aki ennyire szigorúan csak a marhára egészséges, de ízetlen ételekkel tömi a fejét, az ne csodálja, ha egyszer csak elkattan valami az agyacskájában, s a következő kép meg, hogy a hűtő előtt hever, körülötte kajamaradványok, és nem is tudja felidézni, hogy miket nyomott le a torkán.
Nem lehet ennyire beszűkültnek lenni, ésszel kell diétázni, különben mindig ez a vége.
Ja és nem híztál el ettől, de a szervezeted visszatarthatja a vizet egy napig kb, ettől nagyobbnak és püffedtebbnek érezheted magad, de az nem háj.
kedves utolsó!
Nem íztelenek a kajáim:) Kifejezetten szeretem a lágy tojást (zsír hozzáadása nélkül van a lágy tojás ugye), ha salátát csinálok magamnak nyilván nem majonézes-zsíros öntettel csinálom, hanem kefiressel/natúrjoghurtossal + zöldfűszerek (fűszerek 0 kcalok...) és így ugyanúgy finomak a saláták.
Zsírszegény sajtot is szoktam tenni a tk kenyeremre az is finom:) nem értem mi a bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!