Egy hét, és még mindig semmi előrehaladás, sőt?
Ez az egészséges étkezés mit takar?
Mi például egy átlagos napi étrended?
lehet van egy kilós súlyzó a kezedben, nem?
vagy lokálisan nagyobb a gravitációs erőtér a mérlegednél, ugye a mérlegek súlyt mérnek, és azt jelzik ki (kg) mértékegységben, adott skálán, tehát a gravitációs erővel mér.
lehet hogy egészségesen zabálsz, szebben mondva tömeget növelsz, ami király, bár tömegnövelésnél jó, szálkásításnál pont ellenkező hatású.
+/-1 kg az semmi. Hidd el!
Még ha reggel, ugyanolyan körülmények közt méred, akkor se biztos, hogy a valós eredményt mutatja a mérleg, számít, hogy mennyit ittál, mit ettél előző este, stb.
1 kg-okon ne akadj fenn (nekem is volt, hogy 68-at mutatott a mérleg, 3 nap múlva ráálltam, 66 voltam.)
1. Vizet tart vissza a szervezeted (menstruáció előtt akár 2-3 kg-al is több lehetsz!) Vagy sok cukrosat/sósat ettél (gondolom a cukros nem jöhet szóba mer diétázol, de ha sok sósat eszel az is visszatartja a vizet!)
2. Előző alkalomkor úgy mérted magad hogy voltál nagy wc-n, most meg nem voltál wc-n.
3. Előző mérés előtt nem ettél, nem ittál, most előtte ittál és ettél is. Ha reggel mérem magam nagy wc után és reggeli előtt akkor mindig 1-2 kg-al kevesebbet mutat mintha este mérném :)
:D
akkor marad a kezdő szindróma, vagy a célodhoz képest sza.r étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!