Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ellenállni...

Hogyan lehet ellenállni ételeknek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,de nem tudok ellenállni néhány finomabb ételnek,de szeretnék fogyókúrázni.Magasabb vagyok,51 és 54 kiló között,és hát sztem ilyen átlagos alkatú,de én szeretnék vékony lenni.De vannak ételek,mint pl a sajtburger,vagy a túrórudi,amikre ha ránézek,ellent nem tudok állni.És pedig én minden este megfogadom,hogy másnap nem eszek reggelire semmit,csak iszok egy pohár tejet,ebédre is csak mértékkel,és vacsorára sem terveztem semmit,csak sok innivalót.Egyébként a gyümölcs hízlal? Én zöldalmát,körtét,banánt szoktam enni.Ti hogyan álljátok meg,hogy ne egyetek sokat?Ja és mellékesen,ugye én suliban eszek,ott úgy sem tudnék elhízni (-.-") de itthon,amikor hétvége van,anyukám mindig csinál vmi húsból készül ételt,ami nagyon nagyon finom,és az ellenállásom nagyon kevés. És még vmi: lécci ne úgy írjátok le,hogy fehérjék,meg szénhidrátok,mert egy kukkot sem értek belőle,hanem h kenyér...:O:P nagyon köszönöm előre is a válaszokat.
2009. okt. 26. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
A reggelit nem szabad ki hagyni,ez a nap legfontosabb étkezése.Egyél barna, rozs,korpás pékárut ,egészségesebbek,mint a fehér lisztből készültek.Tízórai lehet gyümi, joghurt akár túrórudi is.Ebédelj amit a suliban tudsz,uzsonnára egyél ami jóesik,vacsira szintén,de kerüld a tésztát,és a pékárut.Ha husi van vacsira,edd köret nélkül,vagy zöldséggel,esetleg barna rizzsel.Ha megkivánod a hamburgert,gondolj arra hogy ettől elhízhatsz,ráadásul amit húsnak hívnak benne,az nem is hús,hanem valami szemét.Gondolj a szív problémákra stb.A husi amit anyukád készít az is egészséges,rengeteg fehérjét tartalmaz(főleg a csirke)amire szüksége van a szervezetednek.Táplálkoz rendszeresen,és egészségesen,nem is kell fogyóznod,mert lemennek maguktól is a kilók.
2009. okt. 26. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Elöször is: a reggeli nagyon fontos, akkor kellene a napi kajádnak legalább az egyharmadát megenned.

Ne akarj semmilyen ételet TELJESEN kihagyni, mert akkor csak jön egyzser a nagy zabálás!

Egyél mindenböl, ami kalóriadúsabb, abból csak keveset.

A gyümölcsök meg a zöldségek általában nem nagyon hizlalnak, kivéve a banánt és a szölöt, de abb´l is lehet keveset enni.

Keress az interneten kalóriatáblázatokat, ott le van irva, hogy minek mennyi a kaloriatartalma, a zsir, fehérje és szénhidráttartalon is meg van adva. Olvass utánna, hgy miböl mennyi kell, de röviden: az optimális súlyodra (keress egy BMI-kalkulátort, ott ki tudod számitani a határokat, amik még jók) vonatkoztatva minden 1 kiló testsúlyra kell: 1 gramm fehérje, 2 gramm zsír és 4 - 5 gramm szénhidrát (ha pl. 50 kiló vagy, akkor 50-nel kell beszorozni)

Ne akarj azért feltétlen fogyókúrázni, mert az nem egészséges, inkább kezdj kicsit sportolni, attól szép lesz az alakod és ha többet mozogsz, akkor több kalórára lesz szükséged, tehát többet ehetsz hizás nélkül.

2009. okt. 26. 12:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!
2009. okt. 26. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam megállni a zabálást, hogy elmegyek aludni. Mire felébredsz nem leszel éhes. -20kg 4 hónap alatt
2009. okt. 26. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
sok módszer van rá: Pl elmész sétálni egyet, és ha visszajössz már nem is vagy olyan éhes, vagy ha igen, akkor egy részét lemozogtad legalább a sétával :D Vagy gondolj arra, hogy nem akarsz rosszul kinézni a fürdőrucidban. Vagy kérd meg pl tesódat, hogy ha azt látja, hogy túl sokat eszel, szóljon rád. Vagy köss egy piros karkötőt a jobb kezedre és ha belenyúlsz már megint a hűtőbe jusson eszedbe róla, hogy te fogyni szeretnél! Ezek jutottak hirtelen eszembe. Amúgy miért szeretnél sovány lenni? A fiúknak sokkal jobban bejönnek a normál testalkatú lányok, mint a fogpiszkálók :D
2009. okt. 26. 22:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom...hát nem akarok olyan nagyon vékony lenni,hanem inkább formásabb,de nem átlagos!:D
2009. okt. 27. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak formasabb akarsz lenni, akkor kezdj el tornázni: a Rubint Réka van öt perced az internetröl is letölthetö és nagyon szépen formál. Nekem is igen látványos eredménye van, pedig még csak nemrég kezdtem
2009. okt. 27. 13:35
 8/9 A kérdező kommentje:
De nem is az,hogy éhes vagyok!Én még akkor is kaját keresek,ha tele vagyok!A végén már a nyers ételt is lenyelem!Súlyos a helyzet!Segííííííííítsééég!!!
2009. nov. 25. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
tanulj meg parancsolni magadnak!probalj valami egyebbel foglalkozni!baratnok, rokonok, kutya macska barmi:)esetleg olvass, tanulj:)
2009. nov. 26. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!