Sos! Nem tudok ellenállni ételeknek! Valami módszer?
Figyelt kérdés
vannak ételek amiknek nem tudok ellenállni, és mivel itthon ebédelek mindig dugig eszem magam...amikor suliba vagyok először elgondolom h mit eszek otthon, hogy elég keveset, aztán kezdek éhes lenni és már többre vágyom, mikor hazaérek már teljesen elfelejtem mit szedtem össze gondolatba, és csak eszek...és hiába iszok előtte akármennyit, ha van valami a hűtőben azt nem hagyhatom ott. és nemcsak unalmamban eszek, akkor is ha tele vagyok, valami kell a számba. ez ellen mit tudok csinálni? 16/L2011. febr. 6. 15:13
2/7 anonim válasza:
Ha mindent kieszel a hűtőből, ami csak van benne, akkor mi marad a család többi tagjának? Ők éhen maradnak? Gondolj erre!
Másrészt: ha már mindent kiettél, azok után megszűnik ez a kényszer?
Ez vagy pszichés betegség, vagy önuralom kérdése, vagy csak minket akarsz hülyére venni.
3/7 anonim válasza:
igyál sokat!
nem vicc, ettől telítődsz, próbáld ki hogy akkor is iszol, amikor nem vagy szomjas
mondjuk igyál meg óránként egy-másfél pohár folydékot
4/7 anonim válasza:
Sajnos énis ilyen vagyok. Nem tudom miért van, de csak eszek és eszek :(
17/L
5/7 anonim válasza:
Fagyasztott málna/meggy/szeder. Nem hizlal, és finom.
6/7 anonim válasza:
Az említett víz és meggy stb megoldás biztos jó de ezek alapjában nem oldják meg a problémát.sztem itt valóban vmiféle evés kényszerről van szó.anyukádék nem vesznek észre semmit?ha velük nem akarod megbeszélni keress meg egy olyan felnőttet akiben bízol és tud segíteni.akármi legyen is a háttérben,lehet h szervi oka van vagy lelki.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát azt már kipróbáltam, hogy iszok vizet...meg mindig megpróbálom valahogy lefoglalni magam de a konyhában kötök ki...anyuék is mondták h nagyon sokat eszek...szerencsére még nem látszik meg rajtam, de nagyon félek attól hogy ennek következményei lesznek az alakomra nézve:S
2011. febr. 7. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!