Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem bírok...

Mit tegyek ha nem bírok ellenállni este a gyümölcsöknek?

Figyelt kérdés

olvastam hogy este már hízlalnak a gyümölcsök, de én csak este tudok enni, mert akkor kívánom

ma is 4 nagy marék cseresznye+egy pohár natur joghurttal leöntve

de mindennap más gyümölcs és mindig natur joghurttal vagy kefírrel borítom le

pl tegnap egy nagy tál eper volt, tegnapelött meggy

holnap néztem beérett egy csomó málna az lesz van itthon vagy 4 kilo alma, abból is szoktam este 1 db-ot megenni

mit csináljak hogy ne kívánjam

2011. jún. 6. 21:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
láttál már olyat aki gyümölcstők hízott el? NEM! Akkor egyed nyugodtan! Nem tudom ki találta ki ezt a bődületes hülyeséget...
2011. jún. 6. 22:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
ha fehérjével kombinálod, ráadásul ilyen kevés a mennyiség, akkor okés, legalábbis biztos jobb, mint vmi egészségtelen vagy tényleg hízlaló dolog!
2011. jún. 6. 22:02
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele (nem tudom, mennyi igazság van benne), hogy ha a szervezetem kíván valamit, akkor annak oka van, szüksége van rá (ne arra gondoljunk, hogy elmegyek a pékség előtt és az illatától kívánom meg:)). Szerintem ettől nem lesz semmi bajod. Sokkal jobb, mintha betömnél magadba egy családi pizzát meg egy tortát.
2011. jún. 6. 22:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
gyümölcsöt és zöldséget korlátlanul lehet fogyasztani a nap bármelyik időszakában...én sem értem, miért van az, hogy akkor mert a gyümölcsben van gyümölcscukor akkor hizunk és ezért este ne együnk...nemár...azért a szervezetnek van szüksége cukorra..és a gyümölcsben annyira elemésző, hogy igenis lehet enni éjszaka is...ezerszer inkább mintha nekiállnál szendvicset vagy sültkrumplit zabálni...gyümölcs és zöldség bármikor bármennyit...
2011. jún. 6. 22:20
 5/19 anonim válasza:
100%
egyél nyugodtan gyümölcsöt, bármennyit, nem attól fogsz elhízni. a vitamin az kell.
2011. jún. 6. 22:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor nem ajánlatos gyümölcs a diétában,főleg este,ha egy komolyabb forma,szálkás test a célod egy magas testzsírról kiindulva.

Ha nincsenek ilyen céljaid,akkor azt eszel ami jólesik.

2011. jún. 7. 00:54
 7/19 anonim ***** válasza:
14%

Kedves idióták!

"láttál már olyat aki gyümölcstők hízott el? NEM!"

Nem a gyümölcstől hízik el, hanem az egész napi bevitelétől, amit szépen felb*sz az esti gyümölcs.

"ráadásul ilyen kevés mennyiség"

Olvasni tudsz? egy nagy tál az kevés mennyiség? omg

"szervezetnek van szüksége cukorra"

Cukorra csak és kizárólag edzés után van szükség, de a gyümölcscukor akkor sem jó.

"a vitamin az kell" Szinte semmi vitamin nincs bennük.

Kérdező, miért kéne ellenállni, nem kell, semmi sem kötelező. Zabáld nyugodtan.

2011. jún. 7. 06:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Igen kedves méllyen tisztelt Greg,az vagy te idióta! Mit képzelsz te magadról? Édesanyád nem tanított meg viselkedni?
2011. jún. 7. 08:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én soha az életben nem számoltam bele a gyümölcsöket a napi kalóriamennyiségbe, és este is ettem őket, akár sokat is. És mégis vékony vagyok. És nem, nem alkatilag csontkollekció, hanem minden másra odafigyelek, és mozgok is nap mint nap, de a gyümölcsök miatt SOHA nem éreztem bűntudatot, és nem is stresszeltem magam. Nem hizlalnak, huszonöt év alatt se híztam tőlük egy plusz dekát se! Szóval nyugodtan egyél belőlük este is.
2011. jún. 7. 09:33
 10/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem, ti vagytok idióták, én csak bunkó köcsög vagyok. Szép napot.
2011. jún. 7. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!