Nem tudok ellenállni a gyümölcsöknek! Ez nagy baj?
Valaki biztosan azt fogja mondani hogy baj, pedig nem az.
Jobb mintha a kólának, a tortáknak vagy a Pilóta keksznek nem tudnál ellenállni. ;)
Jézusom ne már,hogy valaki a gyümölcsök miatt problémázik.Én étkezési zavaros vagyok,és egyedül a gyümölcsök/zöldségek miatt nincs bűntudatom(kivéve a banánt),erre mások meg ezen izélnek.Ez röhely :D
Hallottál már olyanról,hogy gyümölcs kúra?Ez összeségében arról szól,hogy gyümölcsön,zöldségen és tojáson kívül ne egyél nagyon semmit.Ilyenen alapulnak a villámdiéták.Szóval tuti,hogy nem hízol,hanem fogysz tőle.Na mindegy hate ezen problémázol akkor inkább egyél csokit jézusom...
Te az étkezési zavaroddal légyszíves ne oktassál már ki, jó? Csak próbálok informálódni, mert sok helyen olvastam már, hogy azért csínján kell bánni a gyümölcsökkel. Kiírtam egy kulturált, érthető kérdést, erre meg idejössz és milyen lekezelő stílusban válaszolsz?!
A többieknek: köszi a válaszokat!
És igen, hallottam olyanról, hogy gyümölcs kúra, sőt, bécsi diétáról meg 90 napos diétáról is hallottam. És? Akkor ez ezt jelenti, hogy mindegyik észszerű és csúcsszuper?
Én a kiegyensúlyozott táplálkozás híve vagyok, csak néha elszáll velem a ló :)
Attól,hogy nekem problémáim vannak,másoknak még tudok normális tanácsokat adni,amik nem szélsőségesek.És nem akartam olyan stílusban válaszolni,de kicsit furcsának találtam a kérdést,meg rossz passzban voltam.Szóval bocsi.Az abonett amúgy szerintem nem szemét,mert kevés a kalória tartalma de tápláló.És szerintem ne csinálj ilyen csoda diétákat.A 90napos eleve baromság,mert 4ből 3 nap szénhidrátot eszel.Inkább próbáld azt,hogy pl.
Reggeli:tk kenyér,szelet sonka,valami zöldség,joghurt.
Tízórai:gyümölcs
Ebéd:Sovány hús,saláta,zöldségek.
Uzsonna:gyümölcs,joghurt
Vacsora:főtt tojás,kefír,sovány hús,saláta.
És persze a sok mozgás.A súlyod azért stagnál mert megszokta,azokat a kajákat.Vigyél egy kis változatosságot az étrendedbe.;)
Nem csinálok csodadiétákat, azt csak példa gyanánt írtam. Pont azért, hogy létezik mindenféle diéta, de ez nem jelenti azt, hogy mind jó is.
Na jó, részemről túl van tárgyalva :) eszek változatosan, és nem szoktam katasztrófát csinálni semmiből, csak már túl sok helyen olvastam ezt a gyümölcsös dolgot. Múltkor épp egy testépítővel vitáztam össze, mert ő itt olyan étrendet ajánlott, amiben semmi más nem szerepelt, csak tojásfehérje, csirkemell, rizs és zöldség. Szerinte a tejtermékek túl zsírosak, csakúgy, mint a tojássárgája, a gyümölcsöket meg az általam is vázolt okok miatt nem eszi, évek óta. Ez nekem nagyon magas, érthetetlen, és felesleges. De a gyümikkel egy kicsit gondolkodóba ejtett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!