Mit tegyek ha nem bírok ellenállni este a gyümölcsöknek?
olvastam hogy este már hízlalnak a gyümölcsök, de én csak este tudok enni, mert akkor kívánom
ma is 4 nagy marék cseresznye+egy pohár natur joghurttal leöntve
de mindennap más gyümölcs és mindig natur joghurttal vagy kefírrel borítom le
pl tegnap egy nagy tál eper volt, tegnapelött meggy
holnap néztem beérett egy csomó málna az lesz van itthon vagy 4 kilo alma, abból is szoktam este 1 db-ot megenni
mit csináljak hogy ne kívánjam
Akkor megfogalmazom kulturáltan. 1 tányér (1 kg, 2 kg stb.) gyümölcs nem hízlal, HA a napi kalóriamennyiségbe beszámítjuk. Ha a napi szükséglet után megeszünk 1 db almát nasinak, az sem hízlal. Ha viszont egy vödör epret, az már igen.
Tehát kedves kérdező, egyél fél/negyed adag vacsorát, és utána edd meg a nagy tányér gyümölcsöt joghurttal. (Ha fogyni szeretnél. Ha nem akarsz fogyni, akkor vacsorázhatsz is - elhízni nem fogsz, max. a fogyást lassítja.)
Egyébként én is este eszem a gyümölcsöt (egyrészt világéletemben ekkor ettem, gyerekkoromban ekkor adták, valamint ekkor van rá lehetőségem), az átlagosnál jóval nagyobb mennyiségben, és nem híztam el tőle.
Finom, egészséges, és bárki bármit szitkozódik, igenis szükségünk van cukorra, ennek legjobb formája a gyüm-ben lévő gyüm. cukor. És nem csak edzés után, hanem tanuláshoz, gondolkodáshoz, szellemi munkához is, és én speciel esténként is mindhármat előszeretettel művelem. Lehet, hogy a munkától nem "ég a zsír", de ha nincs cukor, nem tudok koncentrálni és a munkám tele lesz hibával, úgy meg semmi értelme. Aki tanul, annak is kell.
kedves GregX...hogy te mennyire gyökér vagy...tünés a mezőre füvet zabálni attól nem lehet elhízni ugye???:) csittcsitt mer marhaságokat beszélsz...gyümölcs kell...korlátlan mennyiségben is akár....ennyiiiii:) még én se hallottam olyanról, hogy b*szki elhiztam, mert minden nap megettem este x mennyiségü gyümölcsöt...úgy, hogy mellette odafigyeltem a táplálkozásra és a mozgásra...tökh*lye vagy...:D:D:D
22L
hát köszönöm szépen
tegnap is egy tál cseresznye kb 4 marék volt a vacsorám egy pohár n joghurttal ma málna lesz
van hogy paradicsom, paprika, uborka-de gyümölccsel szívesebben eszem
köszönöm mégegyszer
Jó ég!
Nem kell a gyümölcsnek ellenállni.
Micsoda hülyeség ez!
Ha csak nem fitnesz modell vagy fitnesz versenyző vagy, akkor eheted.
Én csak kenyeret, rizst krumplit, tésztát meg cukros, úgy értem finomított cukros dolgokat nem eszem, illetve kenyeret csak reggel, és bőven jó az alakom.
Úgyhogy egyed nyugodtan!
Egészséges, finom, és tele van vitaminnal, ami szépíti a bőrödet, hajadat.
Eper (100 g) 34 kcal, 7,4 g ch.
Cseresznye (100 g) 61 kcal, 14 g ch.
Akkor? (Ezt csak az utolsó miatt kérdezem...)
Strawberry
Hogy hizlalna az eper??? A banán az ami talán a hizlaló kategóriába sorolható mivel darabjában több mint 100kcal is lehet, de pl edzés után nyugodtan meg lehet enni azt is, hiszen még mindig jobb mintha benyomnál egy hambit vagy egy szelet pizzát. Lehet, hogy jobb gyümölcsöt nem este enni bár én nem értek annyira hozzá, de szerintem sem volt még olyan aki a gyümölcstől hízott volna...Ha már az is hizlal akkor egyáltalán mit lehet megenni??:D Szerintem tökéletes estére a gyümölcs főleg annak aki előtte kenyeret és gyors kajákat evett előtte...Szóval szerintem nyugodtan egyétek...Sőt én azt vallom, hogy mindent szabad csak mértékkel azaz ha megkívánod a pizzát egyél egy szeletet attól még nem fogsz elhízni:) Max. akkor utána már csak zöldséget, natúr húst vagy GYÜMÖLCSÖKET eszel:))
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!