Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan étkezhetnék végre...

Hogyan étkezhetnék végre NORMÁLISAN?

Figyelt kérdés

Az elmúlt tanévet 52 kilóval kezdtem(164-5 centi lehettem). Egyáltalán nem figyeltem oda az étkezésre, ettem, amennyi belém fért. Ez alatt azt kell érteni, hogy reggelire Fornetti kakaóval, ebédre leves + hús körettel, vacsorára 8-9 között kifli, sajttal, kakaóval. Így voltam 52 kiló. Volt egy kis hasam, de nem tartottam magamat kövérnek, ugyanakkor zavart a dolog. A barátom megis jegyezte, hogy van egy kis pocim.

Március-május körül elkezdtem hihetetlen mértékben stresszelni, pánikolni, aminek következtében szépen mentek le a kilók. 47 kiló lettem. A barátom közölte, hogy a kapcsolat elején se voltam ilyen vékony, aminek megörültem, mert automatikusan bóknak vettem. Egy idő után közölte, mivel szépen kijöttek a csontjaim, hogy kezdek hasonlítani egy túlzottan vékony lányhoz, és a lényege az volt, hogy jobb lenne, ha visszaszedném azokat a kilókat. Azóta nem bírok rendesen enni. NYáron rengeteget koplaltam(reggelire egy kakaó, vagy semmi, ebédre hús, vagy egy paradicsom, vagycsira paradicsom vagy joghurt, szóval nagyon koplaltam). Elkezdtem tornázni, és elhatároztam, hogy rendesen eszem, de nem tudom megvalósítani!! VAgy koplalok, vagy zabálok, mint egy röfi..Az utóbbi 5 napban megint elhatároztam, hogy rendesen eszek, hát az lett belőle, hogy palacsinta, torta, fagyi, süti, hotdog, fornetti, kakaó. Ha nem ehetek össze-vissza nem érzem magam boldognak. Gondoltam vissza is jött pár kiló, de most vagyok 46,5.

Félek enni, mert nem akarok megint nagy hasat, és képes vagyok koplalni. Ha elkezdek enni, akkor nem tudok leállni. Ha meghatározom, hogy kerüljem a szénhidrátot nem vagyok boldog. Megtudom csinálni, de nem vagyok boldog. A kalóriaszámlálás meg megőrjít(pl megnézem a barack kalóriatartalmát, a kakaóét, mindenét).

Hogyan szedjem össze magam?

2013. aug. 6. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert koplalsz. A szénhidrát és tömény édesség meg amúgy is függőséget okoz :)

Ne kakaós csigát meg kakaót reggelizz, mert utána csak még jobban kívánod ezeket a kajákat.

Egyél tojásrántottát (3 tojásból) zöldséggel (uborka, paradicsom) reggelire, SZÉNHIDRÁT NÉLKÜL. Kicsit fura lesz elsőre, de nem lesz zabarohamod.

Legtöbbször egy elcseszett reggeli az egész napos zabálás oka. Vacsorára is nyugodtan egyél fehérjét és zsírt, zöldséggel. Tejtermékből keveset és csak natúrt (nem gyümölcsjoghurt és társai). A zsírtól meg ne félj, nagyon fontos tápanyag.

2013. aug. 7. 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:
pedig én is mindig szénhidrátot eszem reggelire (barna kenyér), mégse zabálok.de szerintem ennek lelki okai vannak, hogy le akartad adni a pocid, aztán túl vékony lettél, s mindkettőtől félsz, attól is, hogy hízol, attól is, hogy fogysz.
2013. okt. 15. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!