Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szedhetnek fel magamra...

Hogyan szedhetnek fel magamra 2 kilo izmot?

Figyelt kérdés
A parom szeretne ha 52 kilos lennek legalabb.En ennek ellene vagyok, nem kivanok hizni, ezert is kell kitalalnom valamit, hogy en is jol jarjak . Mennyi ido alatt lehetseges hogy megizmosodjak kb 2 kilot ?

2013. aug. 5. 09:32
 1/6 anonim válasza:
2 hónap ha nagyon odateszed magad
2013. aug. 5. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Én egy hónap úszással egy kiló izmot szedtem fel.

Sajnos, mert én amúgy fogyni akartam...

Mindenesetre, ebből kiindulva: két hónap, heti 3-4x egy-másfél óra úszás (intenzíven, szünet nélkül), és akkor elvileg meg kell lennie a kb. két kilónak.

2013. aug. 5. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
kajakra megmondta hány kilónak kell lenned?:D ez kajak készXD (persze ha anorexiás vagy és csak segíteni akar akkor nem szóltam)
2013. aug. 5. 15:01
 4/6 A kérdező kommentje:
164 cm, 50-51 kilo...szerintem idealis...en egy grammal sem kivanok tobbet...de eroskodik es mar az agyamra megy...ezert ha felszedek akkor inkabb izomra...de hogyan csinaljam ?
2013. aug. 5. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor te meg erősködj vissza:D az ő testéről van sz vagy a tiedről? ha ennyire nem akarod ne hagyd magadra erőltetni:D
2013. aug. 6. 12:27
 6/6 A kérdező kommentje:
A kecsket is jol szeretnem laktatni es a kaposztat is meg szeretnem hagyni...szeretnek otleteket :) Voltam sok even at kover is, tudom milyen kellemetlen...es mikor vegre elegedett vagyok magammal, akkor hizasra kesztetnek...
2013. aug. 6. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!