Hogyan szedhetnék fel magamra izmot?
14.5 éves lány vagyok. 170cm magas, 53.5 kg.
Az érdekelne, hogy hogyan, milyen módszerrel tudnám magam izmosítani? Miket ajánlotok? Nektek mi vált be? Szeretek sportolni, mindig is sportos alkat voltam.. sokáig atlétikáztam. Most, hogy középsulis lettem, nem sportolok semmit.:S Minek kellene nekiállnom?
Háát bocsika. Egyiksem vagyok... xD
Szóval jótanács?:D
Köszi az utolsó választ!:)
Csak az a baj, h faluban élek.. :/ És am suliba is máshová járok.. általában 3-4 re érek haza, és még kell tanulnom is. :S Szóval nincs időm visszamenni.. :(
Egyszer kétszer próbálkoztam amúgy már ienekkel is;):D
De azért köszi :)
Karate vagy egyéb harcművészet erőteljes fizikai alapozással indul, és visszatérő vendég, mert a technikák gyakorlásán túl szükség van erőnlétre. Nem leszel viszont tőle rondán kigyúrt, nem szélesedik a vállad és hátad, mint az úszásnál vagy evezésnél, így nőies maradsz, és az atlétikával ellentétben nem vékonyít el, ráadásul nagyon élvezetes sport.
Érdemes arra figyelned, hogy ált a ninjutsu kevesebbet foglalkozik erőnléttel, inkább technikai, úgyhogy nem leszel tőle izmosabb, erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!