Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatasos etvagycsokkento?

Hatasos etvagycsokkento?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segitsegre lenne szuksegem! Hiznom kellett, es mivel en egeszsegesen taplalkozom ez egy eleg nehez felqdat volt. Irtozatosan sokat kellett hozza ennem hogy meglegyen a kaloriatobblet. Most viszont annyira kitagult a gyomrom, hogy folyamatosan ehes vagyok es nem tudom mivel csokenthetnem hiszen igy is napi 50g rost lemegy a zoldsegekbol amit megeszem... sokat is iszom de. A lenyeg, hogy nagyon rosszul erzem magam igy a boromben es hizni se szeretnek tovabb, ezert szeretnek valami etvagycsokkentot szedni amig visszaszukul a gyomrom normalis mereture... Kerlek segitsetek!:(

2013. aug. 3. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
leirnad a napi etrended?
2013. aug. 3. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:

reggeli: tojasrantotta 2 tojasbol uborka paradicsom paprika es egy kisszelet grillezett csirkemell

tizorai: feherje turmix

ebed: 15dkg csirke v pulykamell vagy marha steak karfiollal vagy brokkolival cukkini padlizsan... eppen ami...

vacsora ugyanez

uzsi: egy marok mandula

utovacsi: 15dkg turo

ez lenne az etrendem ha nem lennek folyamatosan ehes es nem tomnem magam agyon zoldsegekkel szo szerint folyamatosan eszem.. pedig nem unatkozom lenne mit csinalnom de nem tudok ra koncentralni mert csak arra tudok hogy ennem kell

2013. aug. 3. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
gabonákkal nem lett volna olyan nagy dolog felszedni pár kilót. Most meg nyugodtan tömjed magad zöldségekkel, attól nem tudsz hízni hogy 1 kiló zöldséggel beviszel vagy 30-50 gramm szénhidrátot és ez pont egészséges.
2013. aug. 3. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egészségesen táplálkozol és eddig kalória többleted volt akkor fokozatosan vidd lentebb, de egyébként meg hosszú távon a tested tudja mennyi kaja kell neki, nekem nem tűnik jó ötletnek az étvágycsökkentés.
2013. aug. 3. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
ez egyaltalan nem sok egy egeszseges, mersekelten aktiv eletet elo no szamara sulytartashoz, sot inkabb a keves fele huz...azert vagy ehes, mert nem eleg a szenhidratbeviteled + szerintem a zsirbeviteled is emelhetned
2013. aug. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!