Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy bögre tej így negyed 10kor?

Egy bögre tej így negyed 10kor?

Figyelt kérdés
Nagyon éhes vagyok, de az almát nem kívánom. De tejet szívesen innék. Nem hinném, hogy nagyon ártana, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
2009. okt. 24. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia!Már későn válaszolok de nyugodtan igyál meg egy bögre tejet ha megkivánod én is fogyoztam le is adtam 25kg és én is megittam:)))
2009. okt. 25. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Elképzeltem: állsz a hűtő előtt hogy innál egy pohár tejet, majd mivel egyedül nem mersz dönteni ebben az óriási jelentőségű problémában, rohansz a számítógéphez és ha itt megenegdik, akkor iszol, ha nem akkor nem...:) Szerintem ma egész nap csak vizet igyál, abból se többet 2 pohárnál és akkor biztos, hogy lefogysz:) és akkor itt még azoknak is megfelelsz, akik csak víz víz víz szlogent hajtogatták:))))))
2009. okt. 25. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, miért írnak sokan blődségeket!

Azt kéne már végre felfogni, hogy semmi nem hízlal, és minden hízlal! Attól függően, hogy az a kalóriabevitel plusz tartományban van e aznap, vagy sem.

2009. okt. 25. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:

A rágótól azért lesztek éhesek, mert ilyen hatása van az édesítőnek.

Élelmiszer ip.

2009. okt. 25. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!