Egy bögre tej így negyed 10kor?
Figyelt kérdés
Nagyon éhes vagyok, de az almát nem kívánom. De tejet szívesen innék. Nem hinném, hogy nagyon ártana, de kíváncsi vagyok a véleményekre.2009. okt. 24. 21:14
1/14 anonim válasza:
NE!!!
inkább igyál meg jó sok vizet, vagy feküdj le aludni:D
2/14 anonim válasza:
Én is éhes vagyok de nincs mit tenni, ásványvíz a barátod!!!
3/14 A kérdező kommentje:
Meg a rágó:D Találtam:P
2009. okt. 24. 21:44
4/14 anonim válasza:
Én a rágótól éhesebb vagyok,szegény gyomrom várja a sok rágás után a kaját.
Norbi engedi a tejet este.Szerintem egy bögrétől nem lesz bajod,inkább minthogy éhesen aludj el.
Különben is holnap ilyenkor még csak 21 óra:-)
5/14 anonim válasza:
nyugodtan ihatsz 2 dl tejet!!!!!
Én is azt szoktam! A tej nem hízlal, basszus! ezt nem hiszem el....
6/14 anonim válasza:
Ne igyál, mert belehalsz, vagy reggelre egy grammal nehezebb leszel. :) Most komolyan, miért ne ihatnál egy bögre tejet este?
9/14 anonim válasza:
igyál nyugodtan tejet, mondjuk nemtudom az egyik válaszoló miből gondolta h nem hízlal, amikor rá is van írva h aZSÍRtartalom mennyi benne. és amiben egy kicsi zsír is van az hízlal. Na mindegy, szóval 1,5%-osból nyugodtan ihatsz azért, én még olvastam is, hogy ha lefekvés elött tejterméket eszel, akkor az segíti a fogyást
10/14 anonim válasza:
Fogyózom... Hónapok óta este a vacsim egy bögre tej vagy kettő.... és mellé egy update túrórudi.. nem híztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!