Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valakinek olyan ötlete...

Van valakinek olyan ötlete amit kipróbált és bevált neki?

Figyelt kérdés
Hasról szeretnék fogyni, de annyi ellentmondásos dolgot olvastam hogy nem tudom hogy csináljam. (Pl. van ahol a felülést/hasprést ajánlják van ahol azt mondják hogy az izmok csak még jobban felnyomnák a zsírt) Ezért kérem hogy bevált módszereket írjatok! Nincs nagy felesleg rajtam. A súlyom elvileg jó a magasságomhoz és a koromhoz, de a hasam nem túl lapos. ;) Köszi
2013. aug. 1. 14:35
 1/4 dagi csaj válasza:
Én 60 kg voltam rà egy évvel lettem 102 kg puha hàjas a hasam az orvosok sem tudjàk mi ez.Valaki segítsen.
2013. aug. 1. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Légyszi ne itt kérdezz! ;)
2013. aug. 1. 15:07
 3/4 dagi csaj válasza:
Csak gondoltam segítesz.
2013. aug. 1. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok én segíteni neked amikor én sem tudok hasról fogyni... :-/ azért a súlyod csökkentésével próbálkozhatsz. Ilyen nagy mértékű fogyásnál a hasad is csökkenni fog szerintem. Kaloriabazis.hu ;) jobbat nem tudok. Nekem az a bajom hogy a súlyommal nincs gond, 51 kg a 160 centimhez de a hasam nem lapos.
2013. aug. 1. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!