Van valakinek olyan ötlete amit kipróbált és bevált neki?
Figyelt kérdés
Hasról szeretnék fogyni, de annyi ellentmondásos dolgot olvastam hogy nem tudom hogy csináljam. (Pl. van ahol a felülést/hasprést ajánlják van ahol azt mondják hogy az izmok csak még jobban felnyomnák a zsírt) Ezért kérem hogy bevált módszereket írjatok! Nincs nagy felesleg rajtam. A súlyom elvileg jó a magasságomhoz és a koromhoz, de a hasam nem túl lapos. ;) Köszi2013. aug. 1. 14:35
1/4 dagi csaj válasza:
Én 60 kg voltam rà egy évvel lettem 102 kg puha hàjas a hasam az orvosok sem tudjàk mi ez.Valaki segítsen.
2/4 A kérdező kommentje:
Légyszi ne itt kérdezz! ;)
2013. aug. 1. 15:07
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok én segíteni neked amikor én sem tudok hasról fogyni... :-/ azért a súlyod csökkentésével próbálkozhatsz. Ilyen nagy mértékű fogyásnál a hasad is csökkenni fog szerintem. Kaloriabazis.hu ;) jobbat nem tudok. Nekem az a bajom hogy a súlyommal nincs gond, 51 kg a 160 centimhez de a hasam nem lapos.
2013. aug. 1. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!