Ismer valaki jó medvehagymás receptet a krémlevesen és a pogin kívül? Tudom, tele vele a net, de én kipróbált-bevált receptet szeretnék.
Muffint csináltam a minap, napraforgómaggal, sajttal, de igazából olyan kenyértészta szerű lett, gulyásleves mellé ettük meg.
Én is először készítettem,most a szezonjában elmegy ez a muffin, de elég is ennyi.
ha akarod leírom, én is egy újságban találtam.
Krumpli pürébe keverve firissen nyersen nagyon finom
Palacsinta tésztába kevertem és az igy készült palacsintákat sajtos sonkás töltelékkel töltöttem meg majd tejszínes mártást tettem rá és sütöben össze sütöttem .
A tojásos nokedlit nagyon feldobja ha galuska tésztába keversz bele medvehagymát ..
Vegyél most amig szezonja és felapritva a fagyasztóban egész évben van . Évek óta igy csinálom .
A pogácsák közül nagyon sokat kiprobáltam de csak ez az egy volt finom .
juhtúrós-baconös szószba spenót helyett. lényegében akármibe jó, amiben leveles spenótot használnál.
@divatemberek: gondolom te ugyanaz vagy, aki lecigányozta a medvehagymát :DDDD remélem olyan nagy Magyar vagy, hogy semmi külhoni dolog nincs nálad otthon és október óta mást sem ettél csak héjában főtt krumplit répával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!