Ismer valaki jó medvehagymás receptet a krémlevesen és a pogin kívül? Tudom, tele vele a net, de én kipróbált-bevált receptet szeretnék.
Köszönöm szépen mindenkinek! 2. válaszoló, aki a palacsintás receptet írta! Nagyon felcsigáztál ezzel a palacsintás ötlettel, pontosan hogy készül? Hétvégén kipróbálnám!
Ja, és közben nekem is eszembe jutott, hogy tojáskrémbe keverve is fenséges.
"Divatemberező" troll komával meg ne törődjünk.
Hagyományos palacsinta tésztát keverek ki amikor kész akkor az apróra vágott medvehagymát belekeverem : Majd kisütöm : Cukrot nem teszek a palacsinta tésztába ,sót teszek helyette :
A töltelék : Besamel mártást készítek , kb 3 dl tejjel ,de meg felezem és 1,5dl tejszínt teszek hozzá . majd vagy sonkát ,ha az nincs akkor füstölt fött tarját használok . apró kockákákra vágom beleszorom a besamelbe ,keményre fött tojást apróra vágom ,majd kb 15-20 dkg reszelt sajtot és a tojást belekeverem a besamelbe . A besamelnek sürünek kell lennie : Evvel megtöltöm a palacsintákat : Egy kivajozott jénaiban egymás mellé fektettem : Vagy tejszínes mártást teszek rá vagy paradicsomost : A mártásra még tehetsz sajtot . egybe sütöm kb 10-15 perc .
A töltelékbe keverhetsz ha szeretitek újhagymát :
Majd írd meg hogy milyen lett :
Szuper ez a palacsintarecept, köszi, hogy közreadtad, én is meg fogom csinálni. nagyon finom és laktató lehet.
üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!