Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy a sok kávétól fogyok?

Lehet, hogy a sok kávétól fogyok?

Figyelt kérdés
Eddig fogyóztam,odafigyelek arra mit és mennyit eszek illetve cukrosat-cukrot nem eszek.Viszont eddig semmi nem ment le.Pár napja elég sok kávét megiszok(napi 4-et biztosan) és 4 nap alatt fogytam 3kg-ot(?!)

2013. aug. 1. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze, a kávé vízhajtó, a 3 kg nagy része biztos víz volt.
2013. aug. 1. 11:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Megmondom szintén,hogy ennek a 3kgnak is örülök.A kávétól kevésbé érzem magam éhesnek...így nem is eszem annyit.Remélem mennek le majd a kgok..:)
2013. aug. 1. 11:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mennek le a kilók, de nem a zsír fog eltűnni. Egyrészt a kávé vízhajtó, tehát kihajtja belőled a vizet, ha nem pótolod, még jó, hogy kevesebbet fog mutatni a mérleg. Csak hogy ez nem valódi fogyás. Másrészt, ha kevesebbet eszek és nem kapja meg a szervezeted a szükséges táplálékokat, ellenben mozogsz (feltételezem, ha fogyni szeretnél, mozogsz is, nemcsak vársz a csodára), a szervezet elkezd tartalékolni. Lehet, hogy a mérleg kevesebbet fog mutatni, de hosszú távon tönkreteszed magad. És nem a zsírból fogsz fogyni, hanem az izomból és a vizet hajtja ki a szervezeted.
2013. aug. 1. 12:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem eszek cukrot,és nem iszom cukros üdítőket.Kerülöm a kenyeret-tészta helyett rízst főzök.Gyümölcsöt zöldséget eszem.Nagyokat sétálunk a törpémmel.

Mióta megszültem a mérleg mutatója nem mozdult ki lefelé.Most igen.Nagyon örülök neki.Lehetséges,hogy nem csak kávétól van hanem most kezdi érezni a szervezetem azt,hogy nem úgy táplálkozom mint eddig!?Kb 3 hónapja étkezem így.Előtte ittam cukrosat stb.

Egyébként ha csak a víz menne le akkor azt nem látnám ugye?

Észrevettem,hogy a hasamon kevesebb felesleg van..

2013. aug. 1. 13:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Dehogynem, látszik a víz is :)

Vagy gondolj egy zacskó tejre - azon is látod, ha van benne vagy ha nincs

2013. aug. 1. 13:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ez így nem jó dolog???

Úgy örültem neki...:(

2013. aug. 1. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért ne keseredj el, szerintem jó úton jársz, és a kávé is egy segítség, pl. ha lusta lennél mozogni, akkor is segít :)
2013. aug. 1. 13:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Azt elfejtettem,hogy nem főzött kv-t iszom hanem instantot ha ez számít valamit?!

Úgy örülök ennek a 3kg-nak.Komolyan mondom ahogy ráállok a mérlegre is látom a minusz 3kgt vagy 20 kilóval könnyebbnek érzem magam.És komolyan mondom újra nőnek érzem magam ettől...:)

2013. aug. 1. 13:18
 9/12 anonim ***** válasza:
az instant kávéban ha 3in1 akkor több a kalória.. egyébként nem tudom te hogy vagy vele, engem az nem pörget fel, csak a főzött :D Én javasolnám, hogy te is fogyassz főzött jó minőségűt az ilyen por kávékba ki tudja mit bele nem raknak..
2013. aug. 1. 14:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem 3in1-ben.Hanem üveges.:)
2013. aug. 1. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!