Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Osmin gatyába ráz c. műsornak...

Osmin gatyába ráz c. műsornak lehet hinni?

Figyelt kérdés
Pl az egyik srácnál kidobatta a hűtőből a csirkemellett, mert az szenny. MIÉRT?? Csak halat és salátát ehetett, miközben halálra "dolgoztatta". Ez már azért kínzás, nem? Egyik csajnak szinte semmit nem engedett enni egyik napról a másikra! Rendesen koplaltatta. Szerintetek?

2013. júl. 31. 14:46
 1/2 anonim válasza:

Figyelj, a műsor jó, szórakoztató, sok motivációt ad, DE nem ajánlom, hogy kövesd.

A hal, saláta, víz túlzás szerintem. Ha csak azt eszi az ember, az sem egészséges. Most nem megyek bele, hogy mi egészséges, mi nem.

Az sem jó mindig, hogy összeesésig hajtja őket. Ha valaki elkezd edzeni, akkor ne 5 km futással kezdje. Az ízületekre nagyon káros lehet a hirtelen nagy terhelés.

Az a 10 kiló amit egy hónap alatt fogynak nagyon csalós. Állítólag havonta 2 kiló zsírnál többet nem lehet fogyni izomveszteség nélkül. Persze, ha figyelembe vesszük, hogy akkor kezdenek el edzeni, tegyük fel, hogy 4 kiló zsírt fogynak.

Én nagyon szeretem ezt a műsort, de azért nem szabad mindent készpénznek venni. Aki régebb óta eddz, az tudja mi igaz benne, mi nem.:)

2014. febr. 27. 21:01
 2/2 anonim válasza:
Én most elkezdtem. Csak halat, salátát és vizet eszem meg iszom. Naponta biciklizem 11-12 km-t, plus has-derék-belsőcomb edzés. Ez minden nap. :) Étkezések közöt pedig egyszer, kevés gyümölcsöt eszem. Így egy kicsit "változatosabb" :)
2014. júl. 14. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!