Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Újabb őrült diéta! Szerintette...

Újabb őrült diéta! Szerintettek a kitalálója normális?

Figyelt kérdés

azt irják rá hogy -5kg 3 nap alatt.. szerintettek hány hülye fog belekezdeni???

[link]

2013. júl. 31. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

azok akik eleve ilyen oldalakat látogatnak..

a káposztaleves diéta is olyan, hogy több kg pár nap alatt. ezzel csak az a bökkenő, hogy a diéta étrendet jelent, ez meg annyi, hogy kihajtod magadból ami a beledben van meg egy csomó vizet. a zsír meg marad.

átfutottam az "étrendet", hát ennél észak-koreában sem lehet rosszabbat enni sokkal. SEMMIT tápanyag, ch kb nulla (összeesel a munkában), fehérje mutatóban, egész nap csak éhezni fog aki ezt eszi. hosszabban fenntartani meg kínzás, utána vissza fog jönni. a jó diéta fenntartható és tápanyagokban gazdag, nincs megoldva a vitamin se 1 db almával...

2013. júl. 31. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Ugyan olyan hülyeség mint a Paleolitozás. Azért gondold át, 5 kg 3 nap alatt??? Ha egészségesen akarsz fogyni, az minimum heti fél-1 kg lehet. Ennél több csak a szervezetedre lesz káros. Az elöttem szólonak van igaza, teljes kiörlésű dolgokat kell enni, halat, csirkét, salátákat. Persze ehetsz mást is, csak kisebb adagban. A paleolitra rátérve, annak az a lényege hogy azt eszed amit az ősemberek annó.. Na most gondolj bele, hogy annó maximum 40 éves korukig éltek, más volt a gyomruk, más betegségek voltak, volt hogy nem jutott étel, a húst tárolni se tudták és nyersen ették... Aki azt kitalálta az is egy hülye, már elnézést. De ne egyél rizst/krumplit/kenyeret stb. Ha egyik napról a másikra nem eszel semmi ilyet, csak gyümölcsöt, meg salátát, elhiheted hogy több kárt teszel magadban... Szóval igen, a diéta egy étrend! Ha fogynál keress fel egy dietetikust, aki személyre szabottan ad neked étrendet.
2013. júl. 31. 10:11
 3/10 A kérdező kommentje:

félre értés ne essék tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal.. csak nem értem hogy egy professzor miért nincs tisztában egy olyan dologgal hogy attól hogy egészséges ételek vannak benne még nem biztos hogy egészséges a dolog...

vagy az ilyenek semmi kutatást kísérletet nem végeznek csak küldjük ki a marhaságot a nagyvilágba?

2013. júl. 31. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Femina amúgy is egy kritikán aluli oldal....
2013. júl. 31. 10:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Én valami színvonal alatti oldalt láttam még múltkor belinkelve, aminél a hölgy azt kérdezte hogy hogy tudna fehérje italt csinálni otthon. Állítolag 72 óra alatt le lehet fogyni 5 kg-ot... Ezek az oldalak semmire sem jók. Hazudnak össze vissza :)
2013. júl. 31. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, bocsi, *24 óra alatt
2013. júl. 31. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
bárcsak ilyen könnyen működne a dolog :) én fél év alatt fogytam 15 kg mindenféle hiper szuper módszer nélkül... napi háromszori mozgás és a vacsorát többségében kihagytam, de lényegében azt ettem mint régen csak kicsit kevesebbet...
2013. aug. 1. 09:49
 8/10 A kérdező kommentje:
hát én most a "kalóriákat számolva" fogytam 5kg-t az elmult 4 hét alatt.. igazából az első hétben mérickéltem meg ilyeneket, és annyi elég volt hogy rájöjjek hogy hol rontottam el a dolgokat, hogy miért hiztam fel tavaly :D
2013. aug. 1. 12:00
 9/10 showmesthing ***** válasza:
miért?
2013. aug. 4. 01:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Annyira nem is vészes, láttam már rosszabbat is, a gyk látogatóinak jelentős része is rosszabbul táplálkozik, azt hiszem... A zöldség, gyümölcs, olajos mag és hal szimpatikus benne. Ha a szója és a joghurt helyett tojást írnának, egész alakulna a dolog, csak persze ilyen fogyókúrásan kevés az étel, de hát utolsó pillanatban fogyni akaróknak csinálták, csak éppen nem árulták el nekik, hogy pár nap alatt nem lehet kilókat fogyni, illetve csak igen extrém körülmények között, pl. sok edzéssel a fagyban biztosan lehet, nem mindenki esik össze pár nap alacsony kalóriás evés melletti mozgástól.

Az élet már csak ilyen, jönnek az ilyen kitalált dolgok, az emberek pedig, akik nem akarnak a saját testükre figyelni, utánaolvasni vagy hasonlókat csinálni, csak a sült galambot várják, "mondjátok meg, mit egyek, mindegy, milyen, de azonnal", na azok boldogan ráharapnak.

Nem tudom, hogyan lehet egy akárhogyan kiagyalt "étrendet" követni. És ha mást kívánok, más van a hűtőmben, más érik a kertben vagy éhes maradok tőle? A táplálkozásnak szerintem sokkal rugalmasabbnak kell lennie :)

2013. aug. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!