Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dr Tóth Tamás módszerében...

Dr Tóth Tamás módszerében vajon melyik fehérjepor adja a vacsorát?

Figyelt kérdés

[link]

"Ami a napzáró étkezést illeti, a kezelés során kapott úgynevezett fogyasztóport kell folyadékban (lehetőleg nem alkoholban) elkevernünk, ezzel véget is ért a vacsora. A fogyasztópor sokféle ízben kapható, az édesszájúak a csokoládés, a gyümölcsimádók a málnás, az ínyencek a mogyorós változatot válasszák!"

Valaki tudja, vagy van tippje? Nagyon kíváncsi vagyok! :)

2013. júl. 30. 15:28
 1/9 A kérdező kommentje:

5.20 körül látszik is, valaki ráismer esetleg?

[link]

2013. júl. 30. 16:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Premium diet regular.Ez 100% én is azzal fogytam ;)
2013. júl. 30. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:

fogyasztópor XD

Válassz valami tejfehérjét ha nem vagy laktóz érzékeny , egy tápkieg boltban mindegy melyik márkát választod sokkal jobban jársz mint a méregdrága cukrozott fehérjediétás fogyasztó porokkal.

Az számít hogy melyik tápanyagból menyit viszel be ,és a fehérjepor az 60-70%ban tartalmaz fehérjét, ennyi. A kiszemelt diétád többi részében semmi szó nem esik pontosan milyen és menyi tápanyagot egyél, pedig az a súlyodtól, nemedtől ,életkorodtól és attól is függ menyit mozogsz. Ez fogja eldönteni fogysz e, és mekkora arányban zsírból. Akkor is ha 3 étkezéssel viszed be meg akkor is ha hattal.

2013. júl. 30. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Fogyasztópor...

[link]

[link]

2013. júl. 30. 20:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves 2. válaszoló! És gratulálok a fogyásodhoz! :) Kívánom, hogy tartós legyen! :)

Egyébként csak kíváncsi voltam, hogy milyen lehet az, amit orvos ajánl. De sajnos nem találtam konkrét tápanyagtartalmat, hogy mennyi benne a szénhidrát, fehérje, zsír arány...

Esetleg nincs még egy dobozod, amin rajta lenne?!

Egyébként a többi válaszolónak, nem is értem miért fáj az nektek, hogy valaki ilyenekkel fogy, főleg ugyebár orvosi felügyelet mellett, mivel mint ahogy látom, ezt csak így lehet beszerezni... :)

2013. júl. 31. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:

De könyörgöm, nincs olyan, hogy "fogyasztópor"! Hibás a kifejezés! Olyan van, hogy optimális tápanyagösszetétel táplálékkiegészítő por, és mivel ezekben általában sok a fehérje, ezért fehérjepor.

De mivel azt írja ez a csodadoktor, hogy "kapható", ezért gondolom kereskedelmi forgalomban kaphatóra gondol, nem orvosira, azok meg legjobb esetben is csak hibás nevűek, rosszabb esetben többet árt, mint használ, pl a dumbó diéta. És az, hogy semmiféle konkrétumot nem ír, megint csak azt jelzi, hogy nem egy okos ember ez a csodadoktor.

2013. júl. 31. 10:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Igazad van, egy belgyógyász-obezitológus, semmi több :)

Azt, hogy fogyasztópor a videón mondja, mert nekem fel sem tűnt. De ha így is van, az én meglátásom szerint nem az az oka, hogy a doki idióta, hanem hogy egy ilyen tv műsorban mondta. Mert gondolj bele, azt mondja, amit te leírtál, vagy csak azt hogy fehérje por, arra is a lakosság nagyrésze csak pislog. Így viszont mindenki felkapja rá a fejét, hogy no, mi is az?? Ez szerintem csak marketing, nem a doki hibája.

Jah, nem, most látom, hogy ebben a cikkben van így írva...nah az meg pláne nem a doki szavai! :)

Egyébként pedig ha rákeresel azt írják, hogy boltban nem kapható, csak Premium Tanácsadókon keresztül, akik orvosok és ha hozzájuk jársz, akkor vehetsz tőlük, tehát jól eladják magukat is vele együtt :)

Persze annak aki már régóta kűzd, annak érdemes belevágni, bár kicsit költségesnek tűnik így előre...

2013. júl. 31. 14:19
 8/9 anonim válasza:

Nem fogyasztopor, nem jo megnevezes ra, gondolom azert mondja, hogy az atlagember is megertse mi az.

Amugy: magas rosttartalmu rovid feherjelancu italpor. Ennel tobbet nem arult el, mondta, hogy az mar szakmai titok. :) Mindenesetre nagyon jol telit es a vercukoringadozasokra is jo.

En 7 kilot fogytam kb. 6 het alatt. 64-rol 56-ra ehezes nelkul. Az elso ket hetben mondjuk a csokihiany szornyu volt, rendesen mint aki fuggo, fajt, hogy nem ehettem. A shake eleinte eleg vacak izu, de a 3. hettol mar kifejezetten vartam, hogy megihassam. :D Az epres vagy milyet szerettem. Anno amikor voltam nala akkor meg nem volt ilyen divatos csomagolasa.

Most megint venni akarok, 51-rol visszahiztam 56-ra :D Hulye csoki, na meg letettem a cigit. :)

2015. febr. 24. 01:09
 9/9 anonim válasza:

Ja, es mas termekek a kozelebe se ernek. A tejsavopor teljesen mas.

Ebben rost van es feherje. De abbol se mindegy milyen, ezt nem arulta el nekem anno. :)

Ami nekem meg jo volt vacsorara az a zabkasa tejjel, Angliaban azt ettem, azzal is fogytam, de nem olyan gyorsan mint ezzel a shakkel.

2015. febr. 24. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!