Segítene nekem valaki megfelelő fehérjeport találni?
Figyelt kérdés
Tehát, szeretnék venni fehérjeport de kezdő vagyok ebben a témában, így szeretném hozzáértők segítségét kérni... Nézegettem a wheyprotein.hu kínálatát, amit sokan ajánlanak, de nem tiszta minden.. Van itt "sima" és instant tejsavófehérje koncentrátum. Miért jobb az egyik vagy a másik? Érdemes-e megvennem a legmagasabb 80%os fehérje tartalmút, vagy "jó" a másik is? Aztán ott van a többi márka, a Spitec, VPX, illetve most nézegetem a lifetilt új fehérjéit is... Ebben pl sárgaborsó fehérje is van. Erről vélemények? Engem nem érdekel, az ízesítés stb..inkább, hogy jó minőségű cuccot vegyek, így is nehezen szántam rá magam, hogy "mesterséges" port vegyek. Tehát ha valaki tud tanácsot, ötletet stb. adni, annak megköszönném:)2013. jún. 13. 21:42
2/7 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretnék, a diétámba szeretném beilleszteni.. persze sport mellett.
2013. jún. 13. 22:53
3/7 anonim válasza:
Brutal-muscle on (biotech) sok feherje nagyon minimalis ch
szalkasitashoz,fogyashoz tokeletes.
4/7 poiu válasza:
Fogyáshoz a lehető legrosszabb a fehérjepor. Drága és fellöki az inzulint. Ne egyél gyors szénhidrátot (cukrot és keményítőt), minden mást ehetsz. Ennyi. Nincsenek csodák.
5/7 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem eszik szenhidratot de ha nem visz be eleg feherjet az izmaibol fog fogyni eloszor..ami csak rontanj fog a helyzeten mert a zsir nemfog eltunni ha nem kenyszeriti ra aerob vagy kardio mozgassal illetve kaloriabevitel csokkentessel. Szoval kell az a feherje por hidd el! Sokkal dragabban jossz ki ha termeszetes kajabol fedezed a feherjet nem beszelve arrol, hogy a legtisztabb feherje forras a protein maga por formaban!!!
6/7 poiu válasza:
Egyél szénhidrátot, amennyi belédfér, de lassút. Tehát zöldséget, mert ebből egyenletesebben jön a cukor, mint a keményítőből, ami egy löket.
A fehérjepor vagy tejsavó vagy szója, egyik sem jó. Szóval a megoldás egyszerű, nem bízhatod rá magad kiegészítókre, mozogni kell és elhagyni a szemét kaját.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Köszönöm a diétámra való kioktatásokat, de nem ezt kértem.. :) Nem várok csodát a fehérjeportól, nem véletlenül írtam, hogy DIÉTA ÉS SPORT MELLÉ. Kedves utolsó: a diéta számomra nem chipsből és egyéb szarokból áll..pontosan tudom mennyi zöldséget stb kell fogyasztani. DE amennyi fehérjét terveztem a diétámba, oda mindenképp kellene, némi plusz támogatás. Ismétlem TÁMOGATÁS, nem az összes napi fehérjeszükségletemet kívánom ebből fedezni...szóval, köszönöm a válaszokat, és várom a további, ennél értelmesebbeket.
2013. jún. 16. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!