Nagyon vastagok a combjaim? Mit gondoltok az alakomról? [kép]
Két hónapja elkezdtem intenzíven edzeni saját testsúllyal egész testre(heti 3-szor)és mellé bicikliztem heti 3-4-szer egy órát.(mértem a pulzust is) Étkezés is rendben volt,fehérjét tartottam 120 g fölött,szénhidrátot 80 g alatt,1300 kalóriát ettem átlagosan.
Az állóképességem változott,legalábbis azt vettem észre,csípőből és hasból is elég sok lement,de még mindig plötyinek érzem magam,főleg deréktól lefelé..Tudtam mindig is,hogy nálam combról megy le utoljára a fölösleg,de ennyi mindent még nem tettem érte,és mintha meg se kottyanna neki.. mikor "adja meg magát" végre?
Már annyit nézegettem az alakom,hogy nem tudom eldönteni,hogy ez most milyen,egyszer jobbnak látom,egyszer meg daginak. Ezért is vagyok kíváncsi a ti véleményetekre,hogy szerintetek milyen ez az alak?
(Most 170 cm vagyok,67 kg)
21 /l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!