Diétázók! Nálatok hogy van ez?
1. Mennyi időközönként tartotok "bűnöző" napot? Szerintetek mi az ideális? Hetente, havonta, ritkábban?
2. Sok emberhez hasonlóan nektek sincs étvágyatok a melegben? Sok helyen hallom/olvasom ezt, nálam épp fordítva van...
3. A mozgás nem nehezebb számotokra most a melegben?
1. Életmódot váltottam, ami igen élvezetes, nincsenek bűnöző napok, de nem is nevezem bűnnek, ha eszem valamit, amihez kedvem van. A saját kellemes szabályaim alól is kilengek nagyritkán, mert olykor nem tudom megoldani másképp, illetve vannak az étrendemen túllógó vágyaim, amik nélkül meglennék, de nyár van, én pedig hedonista vagyok :P
2. Nekem jelentősen csökken, igen, illetve szerintem az életmódváltásom/önszuggesztióm hatása is, hogy egyre kevesebb és könnyebb étellel elvagyok (azért nem kell félteni, nem tudok vészesen keveset enni).
De a mozgástól még sokkal jobban csökken, nem tudom, miért.
3. Nehezít, hogyne. Főleg szellemileg, lustább vagyok rágondolni, hogy belekezdjek úgy bármibe... Amúgy megoldható, napközben ugyan kegyetlen (déli tetőtéri szobám van, bár a szigetelés jó, viszont nem bírom a meleget), gyorsan nyomtam hasizomgyakorlatokat, majd szaladtam zuhanyozni... Este, amikor szellőztetek s bejön az enyhébb levegő, sokkal könnyebb. Biciklizni pedig nem olyan vészes, ha egyszer rászánom magam, hogy kimenjek a melegbe, van menetszél és erdei út :) Viszont teljesítménytúrázni nem tudok ilyenkor, majd ősszel.
1. Én is életmódot váltottam, nincs bűnözés.
2. Sajnos én is képes vagyok többet enni, de ha rámjön a kánikulai zaba, gyorsan bedobok negyed kiló brokkolit a lábosba párolódni :D
3. Dehogynem, néhány sorozat nem is ment rendesen mostanában. Nedves törülköző a nyakba! Nekem bejött! Vagy köss még nedves kendőket a csuklódra is.
Nem írtam olyan bőven, mint az első, mert holnap korán kelek, fáradt vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!