Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázók! Nálatok hogy van ez?

Diétázók! Nálatok hogy van ez?

Figyelt kérdés

1. Mennyi időközönként tartotok "bűnöző" napot? Szerintetek mi az ideális? Hetente, havonta, ritkábban?

2. Sok emberhez hasonlóan nektek sincs étvágyatok a melegben? Sok helyen hallom/olvasom ezt, nálam épp fordítva van...

3. A mozgás nem nehezebb számotokra most a melegben?

2013. júl. 27. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Életmódot váltottam, ami igen élvezetes, nincsenek bűnöző napok, de nem is nevezem bűnnek, ha eszem valamit, amihez kedvem van. A saját kellemes szabályaim alól is kilengek nagyritkán, mert olykor nem tudom megoldani másképp, illetve vannak az étrendemen túllógó vágyaim, amik nélkül meglennék, de nyár van, én pedig hedonista vagyok :P

2. Nekem jelentősen csökken, igen, illetve szerintem az életmódváltásom/önszuggesztióm hatása is, hogy egyre kevesebb és könnyebb étellel elvagyok (azért nem kell félteni, nem tudok vészesen keveset enni).

De a mozgástól még sokkal jobban csökken, nem tudom, miért.

3. Nehezít, hogyne. Főleg szellemileg, lustább vagyok rágondolni, hogy belekezdjek úgy bármibe... Amúgy megoldható, napközben ugyan kegyetlen (déli tetőtéri szobám van, bár a szigetelés jó, viszont nem bírom a meleget), gyorsan nyomtam hasizomgyakorlatokat, majd szaladtam zuhanyozni... Este, amikor szellőztetek s bejön az enyhébb levegő, sokkal könnyebb. Biciklizni pedig nem olyan vészes, ha egyszer rászánom magam, hogy kimenjek a melegbe, van menetszél és erdei út :) Viszont teljesítménytúrázni nem tudok ilyenkor, majd ősszel.

2013. júl. 27. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Én is életmódot váltottam, nincs bűnözés.

2. Sajnos én is képes vagyok többet enni, de ha rámjön a kánikulai zaba, gyorsan bedobok negyed kiló brokkolit a lábosba párolódni :D

3. Dehogynem, néhány sorozat nem is ment rendesen mostanában. Nedves törülköző a nyakba! Nekem bejött! Vagy köss még nedves kendőket a csuklódra is.

Nem írtam olyan bőven, mint az első, mert holnap korán kelek, fáradt vagyok :)

2013. júl. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!