Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnák és izmosodha...

Hogyan fogyhatnák és izmosodhatnák?

Figyelt kérdés
16,5 éves lány vagyok,elég sok időt szentelek a sportnak viszont az étkezésem nem megfelelő,ebben kellene egy kis segítség. Ezen kívül jó lenne pár tanács,hogy,hogy izmosodhatnák könnyebben.
2013. júl. 24. 15:02
 1/3 anonim válasza:
szia tudok egy jó fogyókúrás módszert nekem bevált még nemrég kezdtem de azóta már 2,5 kilót sikerült fogynom. Vegyél zöld teát minden nap csinálj meg 1 litert és még ha lehet mindig kora délutánig fogyaszd el (én úgy szoktam hogy 1 literbe rakok 1 filtert). Ez mellett még próbálj meg kevesebbet enni és este 6 után semmiféleképpen ne egyél, vacsorázz legkésőbb 6 előtt és vacsorára próbáld meg elhagyni a kenyeret mert az hízlal. Ha azt írtad hogy sportnak sok időt szentelsz akkor azzal nincs gond, mert ezek mellett még minden nap kell sportolnod (esetleg tornáznod, vagy járj el futni). Izmosodásért járj el fitnesz terembe, ha erre nincs lehetőséged akkor otthon is tudsz magad végezni gyakorlatokat pl felülés, fekvőtámasz stb. , de a netről is tudsz még nézni otthonra gyakorlatokat (én ilyeneket szoktam csinálni), eleinte ne csinálj sokat egyszerre, kezd mondjuk egy 10-20-al (én napi kétszer szoktam csinálni másodjára csak az előzőnek a felét csinálom meg). Így meg van a napi mozgás is. Remélem tudtam segíteni ezekkel :)
2013. júl. 25. 09:30
 2/3 anonim válasza:
az előző válaszoló vagyok és én is 16 éves lány vagyok
2013. júl. 25. 09:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Egyébként utálom a teákat,de ha ez az ára,akkor valahogy lenyelem...
2013. júl. 25. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!