Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lapos has? Diéta vagy sport?

Lapos has? Diéta vagy sport?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan dolgozhatnék rá a hasamra a felülések mellett? 175cm vagyok ahoz 67kg, 80C mellméret. Soha senki nem mondta hogy "nagydarab lennék", de mivel erős csontozatú vagyok, nem tudok 60 alá menni sheogysem. Heti 3x edzek(tenisz), de a hasamon érzek némi pluszt. Hogyan tudnék leadni a hasamrol 3-4kgt 2-3 hét alatt? Szerintetek menynit kéne fogynom?/ 16/L

2013. júl. 24. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
lapos hasad ugy lesz ha diétázol és elkedesz sportolni
2013. júl. 24. 12:22
 2/7 anonim válasza:
azt hallottam ha joghurtot eszel akkor jobban tudsz hasról fogyni....
2013. júl. 24. 19:31
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Helyi fogyás nincsen, nem tudsz leadni kimondottan a hasadról 3-4 kg-ot, pláne nem 2-3 hét alatt. A felülés sem elég, előbb a zsírt kell eltüntetni. Ezt egészséges étkezéssel tudod elérni és több mozgással. Ahhoz, hogy kisebb hasad legyen a felülés mellett szükség van a teljes testet átmozgató tornákra is, felsőtest súlyzós edzésre és a futás is kiváló. Ami ezek mellett még sokat segíthet, az a zöld tea. Javítja az anyagcserét és jótékonyan hat a hasi elhízás ellen. Nekem segít, de csak a mozgással együtt.

2013. júl. 24. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:

A lapos has is alkat, méghozzá örökölt alakt kérdése.

Nézd meg a menő teniszezőket, némelyik igencsak duci, pedig van pénze, hogy hasra(is) jó alakja legyen..

ha sportolsz, akkor jughurt, és egyéb bűncselekmény nem megfelelő..mozogni, keményen...

ne dőlj be a tápoknak, csodabogyóknak...a jó alakhoz hónapok kellenek, de inkább évek..

aztán nem győzöd az udvarlókat elhajtani..

2013. júl. 25. 06:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Örök divat: lapos has, feszes bőr!
2013. júl. 25. 06:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Nekem mondjuk nagyon lapos a hasam, a bordáim is kilátszanak, de ezt örököltem :D
2013. júl. 27. 14:40
 7/7 anonim válasza:

Nekem azt mondták ez hatásos, persze, ha mozogsz is mellé :D

[link]

2014. dec. 10. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!