nagyon nem nőies:S hízni kéne!!! és nem ,nem a ducikat szeretm. de egy ilyen test szex közben hááát, nem nagyon szeretném, csak ha nagyon nagyon szeretném a bartánőmet, nem túl vonzzó már bocsi. Egy ilyen alak apáám, mennyivel dögösebb:
csak pár pl volt mire gondoltam
"Fogyjak még"?
Eszedbe se jusson! Már így is kórosan sovány vagy! Látszódnak az erek az alkarod belső felén! Ez pasiknál még okés, de a nőknél a magasabb testzsírszázalék az egészséges és a vonzó is.
Egyél sokat, főleg fehérjét, és kezdj el sportolni, hogy legyen combod meg feneked! Guggolások, kitörések, a karodra sem ártana egy kicsit súlyzózni.
Előző vagyok.
Kicsit kritikus volt az előző válaszom, persze csak a jó szándék vezérelt.
Azt még mindenképpen hozzá akarom azért tenni, hogy anatómiailag arányos vagy, meg minden... Szóval jók az alapok! Csak kéne néhány kiló izom, meg néhány kiló zsír és tökéletes lennél!
Mennyi idő alatt fogytál, és miket eszel?:)
Én is nagyon szeretnék fogyni, de nekem nem igazán sikerül :\
2 hónap alatt ment le 8 kiló.
Teljesen kizártam az étkezéseimből a szénhidrátot.
Se fehér kenyér,se risz,se burgonya,se cukor, semmi ami hízlal.Helyette nagyon sok zöldség-gyümölcs.
Sovány húsok,csirkemell,hal.És sok sok tiszta víz.
Talán az egyszerű szénhidrátokat!
A zöldség is szénhidrát, csak összetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!