Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek velem van a baj...

Szerintetek velem van a baj vagy valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés
Már több mint két hónapja diétázom, kis mennyiségben eszem szénhidrátot (reggel) de napközben csirkehúst, rizst, zöldséget, gyümölcsöket, salátát eszem... rendszeresen mozgok, készítettem is magamnak egy edzéstervet. (h-sz-p futás, többi napon pedig tornázom dvdre) még sem látom magamon a változást. Tudom, hogy nem olyan sok idő 2 hónap de azért ilyenkor már látszódna valami... Nem vagyok kövér, csak duci, zsírpárnák vannak rajtam mindenhol, és a legtöbb elég kényes helyen van, a hátamon... Innen pedig nem lehet csak úgy leüldözni a hájat, csak diétával. Gondolkoztam fogyi gyógyszeren is, meg méregtelenítésen is. Szerintetek? Esetleg valami magyarázat, vagy ötlet erre? :(

2013. júl. 22. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szamold ki, mennyi a napi kaloriafelhasznalasod es hogy mennyit viszel be. A latvanyos fogyashoz azert boven ido kell, 5-7 kilo alatt nem is nagyon latszik a zsirveszteseg (bar ez kisebb kezdo testsuly eseten mas lehet). Kb. napi 500 kaloriaval kell kevesebbet fogyasztanod ahhoz, hogy heti fel kilo fogyast elerj. Nalad mekkora ez a kulonbozet?
2013. júl. 22. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy csak reggel eszel szánhidrátot, napközben meg csirkét, rizst, zöldséget, gyümölcsöt.

Hát, a rizs is és a gyümölcs is szénhidrát, szóval én itt kezdeném el csökkenteni a szénhidrátbevitelemet.

2013. júl. 22. 20:17
 3/3 anonim válasza:

Szia!

A hozzászólásodból csak arra lehet következtetni, hogy az étkezéssel nincs minden rendben. Milyen salátát eszel, öntettel, anélkül, fehér vagy barna rizs, milyen gyümölcsöt és mennyit, banán vagy dinnye, nem mindegy, meg persze az adagok, hogy mennyit eszel egyszerre. A mozgás a leírtak alapján okés, szóval gondold át még egyszer az étkezés részét, ott lehet a bibi. Nekem annak idején már 4 hét után látható eredménye volt az egészséges étkezésnek és a mozgásnak, ezért gyanakszom nálad arra, hogy az evéssel van a gond.

2013. júl. 24. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!