Ezzel szerintetek milyen eredményt lehet elérni?
Okéé, akkor mit javasolsz?
Egyébként: 168 cm, 70 kg és 24 éves vagyok /N
30perc hasizom túl sok és értelmetlen, és nincs is köze a hasról vlaó zsírégetésnek tehát nem értem miért csak azt az egy izmot edzed. én a futásra nem mondanám hogy rossz, bár ez az állapotodtól nagyban függ.
1000 kalória viszont szinte tuti hogy kevés, bár a hangsúly azon lenne hogy miből viszed be
teljes test edzést, sajátsúlyos gyakorlatok vagy valami keményebb egyórás aerobik, nem minden nap, hanem például jó a kocogással felváltva.
70 kg vagy akkor meg kéne enned mondjuk 140gramm fehérjét 100gramm szénhidrátot meg 40 gramm zsírt, ez összesen olyan 1300 kalória, de a lényeg a rengeteg rengeteg zöldség, a soványhús, időnként hal, tojás, szóval természetes alapanyagok. mert ha megeszel 1000 kalóriányi kristálycukrot attól nem lesz jobb alakod gondolom nem meglepő amit írok.
Elsősorban fogyni akarok és nem erősödni ezért csökkentettem a kalóriát, cukor, üdítők kenyér rizs krumplit ugye kizártam,és így ezer kalória.
Mindennap szeretnék edzeni minimum 1 órát, viszont az aerobik nagyon nem jött be, unalmasnak tartom:S
Szia!
Igen, ezzel siman el lehet erni eredmenyt. Hajra!;) Esetleg futhatsz kicsit tobbet es a hasizomra hagyhatsz kevesebb idot: 30 perc futas, 20 perc has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!