Kb.1 hónap alatt mennyi fogyást lehet elérni rendszeres mozgással?
Test zsír százaléktól is függ. Ha elkezdesz sportolni először az izmok tömege kezd el nőni, ha van. (főleg a víztartalma). Én az első két hétben pl, nem fogytam egy grammot sem, mert viszonylag kevesebb a zsírom, és most hogy megindult, így is csak heti fél kilót fogyok, pedig nagyon intenzíven sportolok.
De a jó hír az, hogy ha ahogy a szervezet rááll a mozgásra egyre könnyebb és élvezetesebb lesz a sport, és ahogy növekszik az izomtömeg, és a teljesítményed, úgy égetsz el egyre több kalóriát.
A másik, ahogy az előttem szóló írta. Az étrendre is oda kell figyelni. Én nem éhezek, de odafigyelek mit eszek. Előre meghatározom mit fogok enni és azon kívül nem eszek. Főleg a nassolással lehet elszállni, de persze azért néha beiktatok egy fagyit, csokit vagy valamit, nem kell ezekről feltétlenül lemondani, csak kontroll nélkül nem szabad enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!