Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb.1 hónap alatt mennyi...

Kb.1 hónap alatt mennyi fogyást lehet elérni rendszeres mozgással?

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak zsírból szeretnél fogyni, akkor heti 1 kiló fogyás már nagyon szép eredmény. Ez egy hónap alatt 4 kg.
2013. júl. 19. 20:57
 2/4 poiu ***** válasza:
Étrenddel hetente fél-egy kg. A mozgás jó, de önmagában nem fogyaszt.
2013. júl. 19. 21:00
 3/4 Krill válasza:

Test zsír százaléktól is függ. Ha elkezdesz sportolni először az izmok tömege kezd el nőni, ha van. (főleg a víztartalma). Én az első két hétben pl, nem fogytam egy grammot sem, mert viszonylag kevesebb a zsírom, és most hogy megindult, így is csak heti fél kilót fogyok, pedig nagyon intenzíven sportolok.

De a jó hír az, hogy ha ahogy a szervezet rááll a mozgásra egyre könnyebb és élvezetesebb lesz a sport, és ahogy növekszik az izomtömeg, és a teljesítményed, úgy égetsz el egyre több kalóriát.

A másik, ahogy az előttem szóló írta. Az étrendre is oda kell figyelni. Én nem éhezek, de odafigyelek mit eszek. Előre meghatározom mit fogok enni és azon kívül nem eszek. Főleg a nassolással lehet elszállni, de persze azért néha beiktatok egy fagyit, csokit vagy valamit, nem kell ezekről feltétlenül lemondani, csak kontroll nélkül nem szabad enni.

2013. júl. 26. 07:30
 4/4 A kérdező kommentje:
egyébként én is azt vettem észre magamon, hogy habár a mérleg nem mutat sokkal kevesebbet, mert én is kb heti fél kilót fogyok, még is jobban érzem magam, mert valahogy izmosabbnak érzem magam, formásabbnak meg vékonyabbnak. egyébként kb. olyan 6 kg felesleg van rajtam, amitől szeretnék megszabadulni. :)
2013. júl. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!