Másfél hónap alatt mennyi változást lehet így elérni? Fontos!
A mozgás szuper ;) Nem sok ilyen ember van, mint te, aki annyit mozog.
nem említetted ugyan, hogy van-e tízórai/uzsi, de ha nincs, mindenképp legyen, még ha az 1-1 gyümi is!
Vacsira pedig épphogy nem ch kéne (gyümölcs az ch... ráadásul este megerjed a gyomrodban, nem jó este gyümit enni...), hanem FEHÉRJE. 1 tojás, sovány sonkával, túróval mehet, vagy csirkemell zöldségekkel. :)
Ja, kifelejtettem a kérdésedre a választ: sztem heti -1 kg garantált (ha nagy súlyfelesleged van, heti 1,5 is akár.)
Az elején több lemehet, a felesleges víz + méreganyagok ürülése miatt. (lehet első héten 2 kg-2,5 kgot is fogysz).
Régebben sokat sportoltam (heti 4-5x spinning meg Rubint Réka volt akkor is), csak egy éve kb. abbahagytam (folyamatos vizsgák az egyetemen,nyelvtanulás, meg napi 9-10 óra irodai meló) és emiatt meghíztam. Sajnos körte alkat vagyok, így minden a fenekemre és a combomra ment. De már nagyon nem érzem így jól magam a bőrömben. :( Ismerem a szűzteát is, nekem bevált anno.
Egyébként azt hallottam, hogy a grapefruit zsírégető hatású és ún. negatív kalóriás gyümölcs, azért gondoltam. A szűztea kekszre gondoltam még vacsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!