Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ellen lehet tenni valamit?

Ez ellen lehet tenni valamit?

Figyelt kérdés
Már megszabadultam 15 kg-tól, még 3 kg kellene, hogy elérjem a célomat. De sajnos borzasztóan zavar, hogy már alig van mellem, sajnos onnan is ment le. Valahogy nem lehetne ezt "megállítani"?
2013. júl. 18. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Hormonális dolgok miatt egy idő után ott már nem csökken tovább, de ez genetika. De esküszöm szinte semmit nem számít ha onnantól lefelé formás vagy. ;)
2013. júl. 18. 23:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 19. 00:25
 3/11 anonim ***** válasza:
szilikon cici
2013. júl. 19. 01:06
 4/11 Salx Narval ***** válasza:
Ha izom kerülne a zsír helyére, talán az segítene némiképp. Azt akartam tanácsolni, hogy sportolj, tornázz, rendszeresen, rosszat akkor sem teszel vele ha nem éred el a kívánt hatást. Ha nem vagy nagyon kövér, inkább hagyd abba a fogyókúrát.
2013. júl. 19. 03:43
 5/11 poiu ***** válasza:
Cm/kg?
2013. júl. 19. 07:33
 6/11 nikozia12 ***** válasza:
Sajnos ez nálam is így volt. Én 20 kilót fogytam és szinte lapos vagyok. Olykor nagyon zavar. Annyi biztat h. kerek a fenekem, izmosodik a hasam és jó lábam van. Nem tudok sajnos vele mit csinálni.
2013. júl. 19. 10:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Izmosnak izmos vagyok, tornával fogytam, ill. 8 éve lovagolok, kellően megizmosodtam tőle. :) Egyedül ez zavar. Egyébként 175 cm vagyok, 65 kg. Még 3 kg-t, max 5-t szeretnék fogyni.
2013. júl. 19. 10:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló, nálam a szilikon cici nem játszik. ;)
2013. júl. 19. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel. Mikor ducibb voltam, nem voltam megelégedve magammal, de a mellem nagyobb volt. Most, hogy én is fogyózom egyre kissebb, de úgy döntöttem hogy inkább lesz olyan alakom amilyet szeretnék, és kis cici, mintsem hogy utáljam az alakom de a mellem jó legyen :D

Szóval max annyit tudsz tenni hogy kicsit edzel rá, hátha nagyobb lesz, de ha nem marad a push up melltartó..

fogadd el magad:)

Egyébként az alak a lényeg, és ha az rendben van, nem kórosan sovány hanem okés, akkor lényegtelen a mell mérete, a srácoknak így is tetszeni fogsz!

példának mondanám a barátság extrákkal c. filmből Mila Kunis-t. Jó alakja van,a cicije kicsi, mégis egy csomó pasi a film óta oda van érte:)

2013. júl. 19. 12:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele, inkább csinos legyek. Végülis annyira nem borzasztóan kicsi, csak hát azért zavar.. :) Direkt úgy próbáltam fogyni, hogy ne menjen le onnan olyan sok, mert akkor sem voltam nagymellű. Szóval a futás eleve ki volt zárva, pedig futni szeretek. :D De hát ez van, ezt kell szeretni.
2013. júl. 19. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!